MHP'li Kaşıkçı'dan Güvenlik Korucusu Tahsisi Önerisi
Haber Detayı
29 Nisan 2021 - Perşembe 03:06 Bu haber 2459 kez okundu
 
MHP'li Kaşıkçı'dan Güvenlik Korucusu Tahsisi Önerisi
MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Suriye sınırındaki köylere güvenlik korucusu kadrosu tahsis edilmesini istedi.
MHP Haberi
MHP'li Kaşıkçı'dan Güvenlik Korucusu Tahsisi Önerisi

TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, Güvenlik Korucularının maaşında ve özlük haklarında iyileştirme yapılması konusunu gündeme getiren MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Suriye sınırında yer alan Hassa, Kırıkhan, Kumlu, Reyhanlı, Altınözü ve Yayladağı ilçelerinin sınır köylerine güvenlik korucusu kadrosu tahsis edilmesini istedi. 

 

GÜVENLİK KORUCULARININ MAAŞINDA VE ÖZLÜK HAKLARINDA İYİLEŞTİRME YAPILMALIDIR

 

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı açıklamada, ''Uzun yıllardır terörle mücadelede etkin bir rol oynayan güvenlik korucuları, kanunlara ve yasalara riayet ederek devletimize ve milletimize büyük bir fedakârlık ve görev aşkıyla hizmet etmektedirler. Terörle mücadelede, bugüne kadar, 1.800'den fazla şehit ve yaklaşık 3 bine yakın vatan evladını gazi veren kahraman korucularımız ocak ayından bu yana asgari ücretin altında maaş almaktadırlar. Güvenlik korucularımızın ailelerinin geleceğinin sağlanması ve çocuklarının temel ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için bu durumun bir an önce düzeltilmesini ve ayrıca, diğer özlük haklarında makul bir iyileştirme yapılmasını arzu etmekteyiz.'' dedi.

 

SURİYE SINIRIMIZDAKİ KÖYLERE GÜVENLİK KORUCUSU KADROSU TAHSİS EDİLMELİDİR

 

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, ''Ayrıca, Hatay'da canlarını hiçe sayıp terörle mücadelede en önde kahramanca savaşan tüm güvenlik korucusu kardeşlerime buradan selamlarımı iletiyorum. Son olarak, Suriye sınırında yer alan Hassa, Kırıkhan, Kumlu, Reyhanlı, Altınözü ve Yayladağı ilçelerimizin sınır köylerine güvenlik korucusu kadrosu tahsis edilmesini talep etmekteyiz.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Hatay Milletvekili, Lütfi Kaşıkçı, Hatay sınırlarında, köylere, güvenlik korucusu, kadrosu tahsis edilmesi, talep etti, özlük hakları, maaşları, iyileştirme
Yorumlar
Haber Yazılımı