MHP'li Öztuğ Ülkücü Şehit Adına Kütüphane Yaptırdı
Haber Detayı
15 Eylül 2021 - Çarşamba 15:02 Bu haber 2906 kez okundu
 
MHP'li Öztuğ Ülkücü Şehit Adına Kütüphane Yaptırdı
MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ, Ülkücü Şehit Yunus Uzun'un ismini, yaptırdığı okul kütüphanesine vererek yaşattı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Öztuğ Ülkücü Şehit Adına Kütüphane Yaptırdı

Adana'nın Çukurova İlçesi'nde bulunan Salbaş Anadolu Lisesi'ne kütüphane yaptıran MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ, malzemesinden kitaplarına kadar herşeyini karşılayarak yaptırdığı kütüphaneye Ülkücü Şehit Yunus Uzun'un ismini vererek, 1980 öncesi Şehit olan bir Ülkücünün adının ilk defa bir okul kütüphanesine verilmesini sağladı.

 

AHDE VEFA İMANDANDIR

 

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden ve düzenlediği sosyal etkinlik ve teşkilat programlarıyla halkın takdirini kazanan MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ, Ülkücü Şehitler ve dava büyüklerine karşı ahde vefa örneği göstererek, Ülkücü Şehit Yunus Uzun isminin yaşatılacağı Salbaş Anadolu Lisesindeki kütüphanenin açılmasına vesile oldu. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ''Hayatta en hakiki mürşit ilimdir'' ve ''Geçmişini bilmeyen geleceğine yön veremez'' sözlerini hatırlatan MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ, Yunus Uzun Kütüphanesinin açılmasına vesile olmaktan büyük bir onur duyduğunu söyledi. 

 

MHP ÇUKUROVA İLÇE BAŞKANI HASAN ÖZTUĞ'DAN AÇIKLAMA

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın kitap hediyesi göndererek desteklediği, Salbaş Anadolu Lisesi Yunus Uzun Kütüphanesinin açılışını yoğun bir katılımla gerşekleştirilen MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ, ''MHP Çukurova İlçe Teşkilatı olarak düzenlediğimiz ve Ülkücü Şehidimiz Merhum Yunus Uzun Ağabeyimizin ismini verdiğimiz, Salbaş Anadolu Lisesindeki (Yunus Uzun Kütüphanesinin) açılışını, Şehidimizin ailesi başta olmak üzere, Teşkilatlarımızın kıymetli Başkanları ve Yöneticileri, Okulumuzun değerli idarecileri ile sevgili hemşehrilerimizin katılımlarıyla gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlim ve irfan yuvası olan kütüphanemizin gelecek nesillere hayırlı olmasını dilerken, Şehitlerimizi ve aziz hatıralarını hürmetle yad ediyor, Yüce Rabbimden birlik ve beraberliğimizi daim etmesini diliyorum.'' dedi.

 

MHP ADANA İL BAŞKANI AVCI: ŞEHİDİMİZE LAYIK NESİLLERİN YARARLANMASI DİLEĞİYLE

 

Salbaş Anadolu Lisesi Yunus Uzun Kütüphanesinin açılış törenine katılan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, yaptığı açıklamada, ''Çukurova İlçe Teşkilatımızın Ülkücü Şehidimiz Yunus Uzun’un adına düzenlediği Salbaş Anadolu Lisesindeki Yunus Uzun Kütüphanesi'nin açılışını dualarla gerçekleştirdik. Şehitlerimize layık nesillerin yararlanması ve yetişmesi dileğiyle. Hayırlı, uğurlu olsun!'' dedi.

 

MHP ADANA MİLLETVEKİLİ VARLI: ŞEHİDİMİZİN ADI ÖLÜMSÜZLEŞTİ

 

Salbaş Anadolu Lisesi'ne kütüphane yaptıran MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ'a teşekkür eden MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, ''Ülkücü Şehidimiz Yunus Uzun’un adı, Salbaş Anadolu Lisesin’in kütüphanesine verilerek ölümsüzleştirildi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.'' dedi.

 

ÜLKÜCÜ ŞEHİT YUNUS UZUN KÜTÜPHANESİ AÇILIŞINA YOĞUN KATILIM

 

Salbaş Anadolu Lisesi Yunus Uzun Kütüphanesinin açılış töreni, MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP MYK Üyesi Uğur Öztürk, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, İl Divan Kurulu Üyeleri, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, MHP Karaisalı İlçe Başkanı Sezai Yılmaz, MHP Seyhan İlçe Başkanı Baha Bener, MHP Yüreğir İlçe Başkanı Tamer Yücel, MHP Karataş İlçe Başkanı İsmail Arıcı, Karaisalı Ülkü Ocakları Başkanı Kenan Küçük, Yüreğir Ülkü Ocakları Başkanı Selim Anlı, Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç ve Şube Başkanları, Türk Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Serkan Oluk, Türk Haber-Sen Adana Şube Başkanı Yusuf Erten, Seyhan eski İlçe Başkanı Yusuf Kanlı, Çukurova, Seyhan ve Karaisalı Belediye Meclis Üyeleri, İl ve İlçe Yöneticileri, Teşkilat mensupları, Okul idarecileri ve çok sayıda vatandaşın katılımlarıyla gerçekleştirildi. Şehitlerin Ruhu için yapılan dua eşliğindeki açılışın kurdelesini Ülkücü Şehit Yunus Uzun’un ağabeyi İbrahim Uzun ve kardeşi Fatih Mehmet Uzun keserken, programa katılanlara ikramlarda bulunuldu.  

 

 Resim

 

Resim

 

Resim

 

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar, gözlük ve iç mekan görseli olabilir

 

Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

 

Bir Yeşim Akkaş ve Mustafa Çay dahil 6 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Bir 5 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Çukurova, Hasan Öztuğ, Ülkücü Şehit Yunus Uzun, kütüphane, okul
Yorumlar
Haber Yazılımı