MHP'li Başkan Kurukız Kürdistan Şapkalarını Yaktırdı
Haber Detayı
16 Eylül 2021 - Perşembe 14:47 Bu haber 2703 kez okundu
 
MHP'li Başkan Kurukız Kürdistan Şapkalarını Yaktırdı
Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, bir fabrikaya yaptığı denetimde üzerinde Kürdistan Koalisyonu yazan şapkaları toplatarak yaktırdı.
MHP Haberi
MHP'li Başkan Kurukız Kürdistan Şapkalarını Yaktırdı

Trabzon'un Şalpazarı İlçesi'nde şapka üreten Anadolu Şapkacılık isimli fabrikaya denetimde bulunan Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Irak Bölgesel Yönetimi'nde seçime hazırlanan bir siyasi parti için üretilen üzerinde Kürdistan Koalisyonu yazan şapkaları zabıta personeline toplatarak yaktırdı.

 

KÜRDİSTAN KOALİSYONU ŞAPKALARININ TAMAMI YAKILDI

 

Şalpazarı İlçesi'nde terör propagandasına yönelik yasa dışı şapka üretimi yapıldığı söylenen Anadolu Şapkacılık isimli fabrikaya denetimde bulunan Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Irak Bölgesel Yönetimi'nde seçime hazırlanan bir siyasi partinin sipariş verdiği üzerinde ''Kürdistan Koalisyonu'' yazan şapkaları zabıta personeline toplattırdı. Toplattırdığı Kürdistan şapkalarını fabrika dışına çıkarttıran Başkan Kurukız, şapkaların zabıta personeli tarafından yakılmasını sağladı.

 

MHP TRABZON İL BAŞKANI TARIM'DAN NET TAVIR

 

Kürdistan Koalisyonu yazan şapkaların imha edilmesiyle ilgili açıklamalarda bulunan MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, ''Şalpazarı İlçemizde özel bir işletme tarafından Kürdistan yazılı şapka basılması sonucunda Belediye Başkanımızın göstermiş olduğu tepki sebebiyle yaşadığımız süreç ile ilgili açıklama yapmamız zaruri olmuştur. Biz MHP'yiz... Sadece Kürdistan'a değil, Kürdistan kelimesinede karşıyız. Bu gün Refik kurukız ve teşkilâtımız tarafından gösterilen tepki olmasaydı söylenecek olan her şeyi sırasıyla söylüyorum. 1.) Mhp' ye ait bir belediyenin olduğu ilçede Kürdistan yazılı şapka üretildiği. 2.) Üretimin yapıldığı fabrikanın mülkünün Mhp Belediye Başkanı Refik Kurukız'ın özel mülkü olduğu. 3.) Belediye Başkanının bu duruma seyirci kaldığı. Öyle alçaklıklara maruz kaldıkki, artık dersimizi iyi çalışıp kimseye fırsat tanımayacağız. 2023 de Cumhur ittifakına zarar verecek, zaafa uğratacak hiç bir projeye geçit vermeyeceğiz. Kürdistan şapkanızı Mhp'ye ait olmayan her fabrikada üretmenizde yasal hiç bir engel yoktur.'' dedi.

 

 

Bir 1 kişi ve oturuyor görseli olabilir

 

Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Şalpazarı Belediye Başkanı, Refik Kurukız, Bekir Sıtkı Tarım, şapka yak
Yorumlar
Haber Yazılımı