Niğde Ülkü Ocakları'ndan Eğitime Tablet Desteği
Haber Detayı
10 Ekim 2020 - Cumartesi 15:56 Bu haber 4996 kez okundu
 
Niğde Ülkü Ocakları'ndan Eğitime Tablet Desteği
Niğde Ülkü Ocakları Başkanlığı, uzaktan eğitime destek olmak amacıyla ihtiyaç sahiplerine Tablet hediye etti.
ÜLKÜCÜ Haberi
Niğde Ülkü Ocakları'ndan Eğitime Tablet Desteği

Niğde Ülkü Ocakları Başkanı Yusuf Gençer öncülüğünde başlatılan ve Niğde Ülkü Ocakları Üniversite Başkanı Selim Anlı tarafından koordine edilen kampanya ile Coronavirüs salgını nedeniyle başlatılan uzaktan eğitim proğramını bilgisayarı olmadığı için takip edemeyen öğrencilere, Tablet hediye edildi. 

 

EĞİTİM YUVASI ÜLKÜ OCAKLARI HER ZAMAN ÖĞRENCİLERİMİZİN YANINDADIR

 

Niğde Ülkü Ocakları Başkanlığı'nın bilgisayarı olmayan öğrencilerin uzaktan eğitimine destek olmak amacıyla başlattığı kampanya vatandaşlar tarafından takdir edilip alkışlanırken, konuyla ilgili açıklama yapan Niğde Ülkü Ocakları Üniversitelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Selim Anlı, ''Niğde Ülkü Ocakları olarak İl Ocak Başkanımız Sayın Yusuf Gençer'in önderliğine pandemi nedeniyle eğitim ve öğretim konusunda güçlük çeken kardeşlerimize yardımcı olmak maksadıyla, imkanı olmayan ihtiyaç sahibi kardeşlerimize tablet yardımı yapıp her daim yanlarında olduğumuzu, Ülkü Ocakları'nın bir eğitim yuvası olup eğitime ve öğretime ne kadar önem verdiğini hatırlattık.'' dedi.

 

ÜLKÜCÜ ŞEHİT ÇAKIROĞLU'NUN HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN ADANA'DAN NİĞDE'YE GELDİM

 

Niğde Ülkü Ocakları Üniversite Başkanı Selim Anlı, ''Eğitim ve öğretim denilince, hepimizin aklına Ege üniversitesinde 20 Şubat 2015 tarihinde PKK'lı caniler tarafından şehit edilen Yusuf yüzlümüz Fırat Yılmaz Çakıroğlu gelir. Bende, Hareketimizin doğduğu İlimiz Adana'da 20 Şubat 2015 tarihinden sonra üniversite sınavına hazırlanıp; Şehidimiz, Kanayan Yaramız Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun yarım kalan hayallerini tamamlamak ve nice Fırat’lar yetiştirmek için And içenlerdenim. Cenab-ı Allah bizlere de Şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu gibi Şerefli ve Onurlu bir biçimde Şehadet Şerbeti İçmeyi nasip eder inşallah.'' dedi.

 

HER ZAMAN MAZLUMA YUNUS VE ZALİME YAVUZ OLMAYA NAMZET OLDUK

 

Niğde Ülkü Ocakları Üniversite Başkanı Selim Anlı, ''Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin tabirleriyle, 'Ülkü Ocakları hepimizin yetiştiği irfan mektebi, iffet ve irade menkıbesidir. Aynı zamanda Ülkü Ocakları Şehitlerin emaneti, Gazilerin göz nuru, vatan ve millet sevgisinin onur mihveridir.' Bu minvalde Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım'ın ve Niğde Ülkü Ocakları Başkanımız Sayın Yusuf Gençer'in Emir ve talimatları ile mücadelemiz son nefer ve son nefese kadar devam edip her zaman mazluma Yunus, zalime Yavuz olmaya namzet olup çalışmalarımız son sürat devam edecektir.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Niğde Ülkü Ocakları, Yusuf Gençer, Selim Anlı, öğrencilere tablet, tablet hediyesi, ihtiyaç sahibi, uzaktan eğitim, Ülkücü Hareket, Ülkücü Gençlik, Ülkücü Haber
Yorumlar
Haber Yazılımı