MHP'li Erkan Akçay: Türk Milleti Diz Çökmeyecek
Haber Detayı
10 Ekim 2020 - Cumartesi 20:21 Bu haber 3940 kez okundu
 
MHP'li Erkan Akçay: Türk Milleti Diz Çökmeyecek
MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, ne yaparlarsa yapsınlar Türk Milletine diz çöktüremeyeceklerini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Erkan Akçay: Türk Milleti Diz Çökmeyecek

 Uluslararası arenada milli haklarına sahip çıktığı için emperyal güçler ve yerli işbirlikçilerinin Türkiye'ye diz çöktürmeye çalıştığını belirten MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, ne yaparlarsa yapsınlar Türk Milletine diz çöktüremeyeceklerini ve Türkiye’yi teslim alamayacaklarını söyledi.

 

TÜRKİYE EMPERYALİSTLERE KARŞI BEKA MÜCADELESİ VERMEKTEDİR

 

Türkiye uluslararası arenada milli haklarına sahip çıktığı için emperyal güçler ve yerli işbirlikçileri; Gezi olayları, 6-8 Ekim kalkışması, hendek terörü, hain darbe girişimi ve ekonomik operasyonlarla Türkiye’ye diz çöktürmeye kalkışmış ancak hevesleri kursaklarında kalmıştır. Darbe girişimi, ayaklanma provokasyonları, terör ve ekonomik operasyonlarla amacına ulaşamayan emperyalistler Türkiye’yi dört bir taraftan kuşatmaya çalışmaktadır. Türkiye Mavi Vatan’da, Libya’da, Suriye’de, Irak’ta, Kıbrıs’ta ve Kafkaslarda beka mücadelesi vermektedir.

 

TÜRKİYE BEKA MÜCADELESİ VERİRKEN ERKEN SEÇİM İSTEYENLER VAR

 

Türkiye’nin beka mücadelesi verdiği bu dönemde, terör örgütleriyle işbirliği,Türkiye düşmanlarıyla ağız birliği yapan, dostları Kandil, Fetö, HDP, İP, Babacan ve Davutoğlu ile iktidar hayali kuran Kılıçdaroğlu sahne gerisinden kulağına üflenen sufle ile erken seçim istemektedir. “Doğu Akdeniz’de Türkiye neden yok?”diyerek Türkiye’nin yaptıklarını görmeyen bakar kör Kılıçdaroğlu, Kıbrıs’ta  Maraş’ın açılmasıyla ilgili soru karşısında apışıp kalmış, kulağına üflenen sözleri güçlükle tekrarlayarak milli meselelerimize ne kadar uzak olduğunu göstermiştir.

 

NE YAPARLARSA YAPSINLAR TÜRKİYE'YE DİZ ÇÖKTÜREMEYECEKLER

 

Kılıçdaroğlu ve CHP; Biden, Pensilvanya, Kandil, Brüksel, Hafter, Sisi,Esad ve Paşinyan’dan aldığı sufle ile milli meselelere muhalefet etmektedir. Terör örgütleriyle işbirliği yapan Sufleci Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezini Kandil veya Pensilvanya’ya taşırsa şaşırmamak gerekir. Türkiye düşmanları ve yerli işbirlikçileri bilmelidir ki, ne yaparlarsa yapsınlar Türk Milletine diz çöktüremeyecek, Türkiye’yi teslim alamayacaklardır. CHP’nin sembolik Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na tavsiyemiz, bir taraftan sıfır kağıtla pişpirik oynayanlara yancılık yaparken diğer taraftan 2023 seçimleri için sembolik aday arayışına devam etmesidir.

 

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Grup Başkanvekili, Erkan Akçay, ne yaparlarsa yapsınlar, emperyalistler, Türk Milleti, Türkiye, diz çökmeyecek, teslim olmayacak, MHP, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı