Engin Alan Paşa: Cumhurbaşkanı Akıncı KKTC'yi Terketsin
Haber Detayı
10 Ekim 2020 - Cumartesi 09:32 Bu haber 10735 kez okundu
 
Engin Alan Paşa: Cumhurbaşkanı Akıncı KKTC'yi Terketsin
Emekli Korgeneral Engin Alan, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın KKTC topraklarını terketmesini istedi.
ADANA HABERLERİ Haberi
Engin Alan Paşa: Cumhurbaşkanı Akıncı KKTC'yi Terketsin

KKTC topraklarının bir kısmını Rumlara peşkeş çekmek isteyen KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'ya tepki gösteren 24. Dönem MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan, Mustafa Akıncı'nın KKTC topraklarından defolup gitmesini ve ait olduğu Rum tarafına göç etmesini istedi.

 

KKTC CUMHURBAŞKANI MUSTAFA AKINCI NE DEDİ?

 

Rum yanlısı politika izlemesi ve Türkiye düşmanlığıyla tanınan KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, katıldığı bir televizyon proğramında yaptığı açıklamada, ''Kıbrıs'ta çözüm istiyorsak, bizim Rumlardan aldığımız topraklardan, hepsini de değil bir miktarını iade etmemiz lazım.'' dedi.

 

ENGİN ALAN PAŞA'DAN AKINCI'YA TEPKİ: KKTC TOPRAKLARINDAN DEFOL

 

KKTC topraklarının bir kısmının Rumlara verilmesini öneren KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'ya tepki gösteren Emekli Korgeneral ve 24. Dönem MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Mustafa Akıncı denen utanmaz adam; Kimin toprağını kime veriyorsun? O toprakların her karışında şehit kanı var. Senin yapacağın tek şey, pazar günü, seçim yenilginden sonra, KKTC topraklarından defolup, ait olduğun Rum tarafına göç etmektir.'' dedi.

 

Engin Alan'ın Kıbrıs'taki mücadele günlerinden...

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Engin Alan, Engin Alan Paşa, Kıbrıs hatırası, KKTC Cumhurbaşkanı, Mustafa Akıncı, defolup gitmeli, Türk Milleti, MHP, KKTC
Yorumlar
Haber Yazılımı