Birecik Ülkü Ocakları'ndan Cami Temizliği Kampanyası
Haber Detayı
10 Ekim 2020 - Cumartesi 10:57 Bu haber 3816 kez okundu
 
Birecik Ülkü Ocakları'ndan Cami Temizliği Kampanyası
Birecik Ülkü Ocakları Başkanlığı, 'Her Cuma Bir Camideyiz' sloganıyla Camilerde temizlik kampanyası başlattı.
ÜLKÜCÜ Haberi
Birecik Ülkü Ocakları'ndan Cami Temizliği Kampanyası

Her zaman temiz tutmaya çalıştıkları Camilerin, Coronavirüs salgınının başlamasıyla daha temiz tutulması konusunda gayret ettiklerini belirten Birecik Ülkü Ocakları Başkanı Salih Başkapan, 'Her Cuma Bir Camideyiz' sloganıyla Camilerde temizlik kampanyası başlattıklarını söyledi.

 

BİZ HER CUMA BİR CAMİDEYİZ SLOGANIYLA CAMİLERDE TEMİZLİK KAMPANYASI

 

Birecik Ülkü Ocakları Başkanı Salih Başkapan, Camilerin temizlenmesi konusunda başlatılan kampanya ile ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Pandemi sürecinde Birecik Ülkü Ocakları olarak Camilerimizde hijyene katkıda bulunmak amacıyla 'Her Cuma Bir Camideyiz' sloganıyla başlatmış olduğumuz faliyetimize Ulu Camiden başladık. Bu kampanya ile her hafta bir Camimizi temizleyeceğiz. Temizlik yaptığımız Camilerimizde vatandaşlarımıza Maske, Mesafe ve Temizlik konularında Coronavirüs salgınına yönelik uyarılarda bulunacağız. Biz Kısık Sesleriz Minareleri Ezansız Gök Yüzünü Bayraksız Bırakma ALLAH’ım. Cuma’nın Rahmeti Bereketi Üzerinize Olsun.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Birecik Ülkü Ocakları Başkanı, Salih Başkapan, Cami temizliği kampanyası, coronavirüs salgını, Biz her cuma bir camideyiz, Ülkücü Haber, Ülkücü Hareket
Yorumlar
Haber Yazılımı