Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı'na Atama Yapıldı
Haber Detayı
06 Ağustos 2020 - Perşembe 18:59 Bu haber 3101 kez okundu
 
Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı'na Atama Yapıldı
Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı'na atama yapıldı.
MHP Haberi
Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı'na Atama Yapıldı

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, İzmir Ülkü Ocakları Başkanı Bekir Sıtkı Hastürk ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri'nin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, MHP Torbalı İlçe Başkanlığı'na Veli Kaçar'ın atandığını açıkladı.

 

YENİ İLÇE BAŞKANIMIZI TORBALILI ÜLKÜDAŞLARIMA EMANET EDİYORUM

 

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Veli Kaçar'ın MHP Torbalı İlçe Başkanlığı'na atanmasıyla ilgili düzenlenen törende yaptığı konuşmada, ''Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ve parti yönetimimizin onayıyla Veli Kaçar kardeşimiz Torbalı İlçe Başkanı olarak atanmıştır. Kendisini kutluyor ve başarılar diliyorum. İlçe başkanımızı siz, Torbalılı ülküdaşlarıma emanet ediyor, sizleri de Allah’a emanet ediyorum.'' dedi.

 

PARTİMİZDE YAPILACAK HER VAZİFE KUTSALDIR

 

MHP Torbalı İlçe Başkanlığı görevine atanan Veli Kaçar, törende yaptığı konuşmada, ''Milliyetçi Hareket Partisi bizim hem yuvamız hem de kutlu davamızdır. Bu partide yapılacak her vazife kutsaldır. Bize bu görevi layık gören başta Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye İl Başkanımız Sayın Veysel Şahin’e teşekkürlerimi sunuyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Dava arkadaşlarımızla birlikte bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için mücadele edeceğiz. Devraldığımız bu bayrağı daha yükseklere taşımak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Allah’ım çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin. Dava arkadaşlarımızla hep birlikte daha iyi işler başaracağımıza inanıyorum. Herkese katıldığı için ayrı ayrı teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum.'' dedi.

 

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, oturan insanlar ve iç mekan

 

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, kalabalık ve iç mekan

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Torbalı İlçe Başkanı Veli Kaçar, Veli Kaçar, atama yapıldı, yeni atandı, MHP İzmir, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı