Ak Parti'li Başkan'dan Başbuğ Alparslan Türkeş Parkı
Haber Detayı
06 Ağustos 2020 - Perşembe 10:35 Bu haber 4558 kez okundu
 
Ak Parti'li Başkan'dan Başbuğ Alparslan Türkeş Parkı
Ak Partili Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, Başbuğ Alparslan Türkeş Parkı'nı hizmete açtı.
SİYASET Haberi
Ak Parti'li Başkan'dan Başbuğ Alparslan Türkeş Parkı

Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar'ın, Körfez Belediyesi ile işbirliği yaparak yapımını tamamladığı Başbuğ Alparslan Türkeş Parkı, MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Muhammet Levent Bülbül'ün ve Cumhur İttifakı bileşeni siyasi partilerin yöneticilerinin katılımıyla hizmete açıldı.

 

AÇILIŞ TÖRENİNE CUMHUR İTTİFAKI'NIN YOĞUN KATILIMI

 

Başbuğ Alparslan Türkeş Parkı'nın açılışı, MHP Grup Başkanvekili Levent Bülbül, Kocaali Kaymakamı Emre Nebioğlu, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Ak Parti Sakarya İl Başkan Yardımcısı Ekrem Duran, Sakarya Ülkü Ocakları Başkanı Soyhan Sofuoğlu, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Elif Saral Uzun, Cumhur İttifakı'nın İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi.

 

EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

 

Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, açılış töreninde yaptığı konuşmada, ''Körfez Belediyesi ile işbirliğiyle yapımını tamamladığımız Başbuğ Alparslan Türkeş Parkı, içerisinde bulunan millet bahçesi, spor alanları ve sosyal donatılarıyla 6 bin metrekarelik bir alana kuruldu. İşbirliği yaptığımız Körfez Belediyesi'ne ve parkın yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Hayırlı uğurlu olsun.'' dedi.

 

BAŞBUĞUMUZ ALPARSLAN TÜRKEŞ'İN ADINI TAŞIYAN PARKIN AÇILIŞINI YAPARAK ONURLANDIK

 

MHP Grup Başkanvekili Levent Bülbül, ''Kocaali Belediyesi ile Körfez Belediyesi işbirliğiyle yapılan ve merhum Başbuğ'umuz Alparslan Türkeş'in isminin verildiği parkın açılışını gerçekleştiriyoruz. Kocaali İlçemize hayırlı olsun. Müslüman Türk Milletimizi Allah yoluna davet ederek ömrünü Türk milletinin geleceğine adayan merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in evlatları olarak, onun adını taşıyan bir parkın açılışını yapmaktan onur duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Parkın yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Başbuğ Alparslan Türkeş Parkı, açılışı, açılış töreni, Kocaali Belediyesi, Ahmet Acar, Levent Bülbül, Ak Parti ve MHP, Cumhur İttifakı
Yorumlar
Haber Yazılımı