Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı'na Atama Yapıldı
Haber Detayı
30 Haziran 2020 - Salı 21:24 Bu haber 2926 kez okundu
 
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı'na Atama Yapıldı
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı görevine atama yapıldı.
MHP Haberi
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı'na Atama Yapıldı

MHP Genel Merkezi, 19 Kasım 2018 tarihinde devraldığı MHP Kastamonu İl Başkanlığı görevini, daha önce geçirdiği kalp rahatsızlığının yeniden başlaması nedeniyle 23 Haziran 2020 tarihinde bıraktığını açıklayan Yüksel Aydın'ın yerine 25. Dönem MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar'ı atadı.

 

MEMLEKETİMİZE VE TEŞKİLATIMIZA HAYIRLI OLSUN

 

MHP Kastamonu İl Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ''Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Sayın Yüksel Aydın'ın sağlık sorunları sebebi ile İl Başkanlığı görevinden ayrılışı nedeniyle, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey'in takdirleri ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın E. Semih Yalçın'ın tebliğleri ile 24. ve 25. Dönem Kastamonu Milletvekilimiz Sayın Emin ÇINAR, Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu İl Başkanı olarak görevlendirilmişlerdir. Memleketimize,Teşkilatlarımıza ve tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyoruz. Görevi bırakan önceki dönem İl Başkanımız Sayın Yüksel Aydın' a yapmış olduğu hizmetler için teşekkür eder, sağlıklı bir ömür dileriz.'' denildi.

 

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kastamonu İl Başkanı Emin Çınar, MHP Kastamonu, yeni atama, MHP Genel Merkezi, MHP Haberleri, Devlet Bahçeli
Yorumlar
Haber Yazılımı