MHP'li Fendoğlu'ndan TFF ve MHK'ya Sert Tepki
Haber Detayı
30 Haziran 2020 - Salı 20:09 Bu haber 3273 kez okundu
 
MHP'li Fendoğlu'ndan TFF ve MHK'ya Sert Tepki
MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Fenerbahçe - Btc Yeni Malatyaspor maçından dolayı TFF ve MHK'ya tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Fendoğlu'ndan TFF ve MHK'ya Sert Tepki

Süper Lig’in 29. haftasında oynanan Fenerbahçe - Btc Yeni Malatyaspor maçında, Hakem Ali Şansalan’ın Malatyaspor aleyhine kararlar vererek sonucun belirlenmesinde etkili olduğu iddiaları tartışmasına katılan MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’na seslenerek, ağır taş olan Malatya'nın altında kalacaklarını söyledi.

 

BİZ HERŞEYE RAĞMEN BU KİRLİ LİGDE KALACAĞIZ

 

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''TFF ve MHK Başkanı adil olmadıgınız süre yönetiminiz şaibeli ve tartışmalı olur. Takımların inancını azmini ve emeklerini bacakları titreyen hakemler belirlemez. Karar verdi iseniz şehirlerin umutları ile oynamayın. İnanıyoruz biz herşeye rağmen bu kirli ligde kalacagız. Kuralların ve kararların rengi olmaz. Malatya ağır taştır, altında kalırsınız. TFF ve MHK. Biz sadece adaletli ve eşit maç yönetimi istiyoruz.'' dedi.
 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, TFF ve MHK tepkisi, Malatyaspor Fenerbahçe maçı, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı