Milliyetçi Anneler Birliği Üyeleri MHP'ye Katıldı
Haber Detayı
02 Aralık 2020 - Çarşamba 11:41 Bu haber 3805 kez okundu
 
Milliyetçi Anneler Birliği Üyeleri MHP'ye Katıldı
Milliyetçi Anneler Birliği Başkanı İpek Kayaalp, MHP Diyarbakır İl Kadın Kolları Başkanlığı'na atandı.
MHP Haberi
Milliyetçi Anneler Birliği Üyeleri MHP'ye Katıldı

MHP Diyarbakır İl Kadın Kolları Başkanlığı'na atanan Milliyetçi Anneler Birliği Başkanı İpek Kayaalp, Milliyetçi Anneler Birliği'nde beraber çalıştığı tüm kadınların toplu olarak MHP'ye katılmasını sağladı.

 

MİLLİYETÇİ KADINLAR BİRLİĞİ ÜYELERİ TOPLU OLARAK MHP'YE KATILDI

 

MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp'in desteklediği "Geleceğini Sıcak Tut'' projesiyle ihtiyaç sahibi ailelere ve çocuklara yardımlarıyla ön plana çıkan Milliyetçi Anneler Birliği Başkanı İpek Kayaalp, MHP Diyarbakır İl Kadın Kolları Başkanlığı'na atandı. İpek Kayaalp'in MHP Diyarbakır İl Kadın Kolları Başkanlığı'na atanmasıyla harekete geçen Diyarbakırlı kadınlar, düzenlenen törenle toplu olarak MHP'ye geçti. MHP'ye katılan Milliyetçi Anneler Birliği üyesi kadınların rozetlerini MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp taktı.

 

MHP DİYARBAKIR İL BAŞKANI CİHAN KAYAALP'İN AÇIKLAMASI

 

Milliyetçi Anneler Birliği Başkanı İpek Kayaalp'in MHP Diyarbakır İl Kadın Kolları Başkanlığı'na atanması ve Milliyetçi Anneler Birliği üyelerinin MHP'ye katılmasıyla ilgili açıklama yapan MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, ''Geleceğini Sıcak Tut projesiyle ihtiyaç sahibi ailelere ve çocuklara yardım ederek başarılı çalışmalar yapan Milliyetçi Anneler Birliği Başkanı İpek Kayaalp'e, İl Kadın Kolları Başkanlığı görevini tevdi ettik. Bu atamadan sonra Milliyetçi Anneler Birliği üyeleri toplu olarak MHP'ye katıldı. Milliyetçi Anneler Birliği çatısı altında her eve girerek başarılı çalışmalar yapan kadınlarımız, bundan sonra MHP Kadın Kolları Başkanlığı çatısı altında da aynı başarılı çalışmalarına daha güçlü ve daha etkin bir şekilde devam edecek.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 


  

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Milliyetçi Anneler Birliği, İpek Kayaalp, MHP Diyarbakır, Cihan Kayaalp, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı