MHP'li Başkan Tarhan'dan İşletme ve Vatandaşlara Yardım
Haber Detayı
02 Aralık 2020 - Çarşamba 09:50 Bu haber 2411 kez okundu
 
MHP'li Başkan Tarhan'dan İşletme ve Vatandaşlara Yardım
Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, Coronavirüs nedeniyle mağdur olan işletmelere ve vatandaşlara yardım elini uzattı.
MHP Haberi
MHP'li Başkan Tarhan'dan İşletme ve Vatandaşlara Yardım

Coronavirüs salgını görüldüğünden bu yana alınan tedbirler doğrultusunda dezenfektan çalışmalarını hiç aksatmayan Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, Coronavirüs nedeniyle mağdur olan işletmelere maddi yardım sağlarken karantinada olan tüm vatandaşlara üç öğün sıcak yemek dağıtarak ve uzaktan eğitim alan öğrencilere ücretsiz internet kartları hediye ederek, sosyal belediyecilik örneği sergiledi.

 

KARANTİNAYA ALINAN TÜM VATANDAŞLARA ÜÇ ÖĞÜN SICAK YEMEK

 

Coronavirüs salgını başladığından bu yana yaptığı başarılı çalışmalar hakkında bilgilendirme yapan Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Belediyemizin Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri salgından önceki zamanlarda tüm hastalarımıza yardımcı olurken, salgın çıktığından bu yana karantinaya alınan vatandaşlarımıza yönelik sağlık ve ihtiyaç hizmetleri vermeye başladık. Covid-19 hastalığına yakalanan ve karantina sürecini evinde geçiren, gıda temininde zorluk çeken vatandaşlarımız için Aşevimizde hazırlatılan Sabah kahvaltısı ve 3 çeşit sıcak yemek Sağlık İşleri Müdürlüğümüz tarafından evlerine götürülüyor. Ayrıca, sabah erken saatlerde kalkarak işe giden işçi ve esnaflarımıza sıcak çorba ikramıyla belediyemizin sıcak şefkatini göstermeye devam ediyoruz.'' dedi.

 

KAPANAN İŞLETMELERE MADDİ YARDIM ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ İNTERNET

 

Coronavirüs tedbirleri kapsamında iş yapamayan esnaflara yardım elini uzatan Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, ''Coronavirüsle mücadele kapsamında işletmelere, evlere ve yoğunluk yaşanan bölgelere sürekli olarak dezenfektan çalışması yaparken heryeri sıkı denetim altına aldık. Sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan ve dışarı çıkamayan 65 yaş üzeri vatandaşlarımızın iş ve işlemleri Belediyemiz tarafından yapılıyor. Ekonomik nedenler dolayısıyla Uzaktan Eğitime erişimde sıkıntı çeken ve İnternet altyapısı bulunmayan mahallelerdeki gerçek ihtiyaç sahibi öğrencilerimize EBA’da kullanmak üzere Ücretsiz Haftalık 12 GB İnternet bulunan kartlar dağıtıyoruz. Koronavirüs tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığının almış olduğu kararname ile kapatılan kıraathane ve çay ocaklarında çalışan işçi kardeşlerimize maddi destek olduk.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Kadirli Belediye Başkanı, Ömer Tarhan, Coronavirüs nedeniyle, mağdur olan işletmelere, vatandaşlara yardım, Öğrencilere internet, hastalara yemek
Yorumlar
Haber Yazılımı