MHP'li Öztürk: Sessiz Kalanlar Milliyetçi Olamaz
Haber Detayı
02 Aralık 2020 - Çarşamba 13:07 Bu haber 3204 kez okundu
 
MHP'li Öztürk: Sessiz Kalanlar Milliyetçi Olamaz
MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Türk Ordusuna hakarete sessiz kalanların Milliyetçilik hassasiyetlerinin olmadığını gösterdiğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Öztürk: Sessiz Kalanlar Milliyetçi Olamaz

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın Türk Ordusuna hakaret etmesine sessiz kalan siyasi partilere tepki gösteren MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, öngörülerinde hep haklı çıkan MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin bir kez daha haklı çıktığını belirterek, Türk Ordusuna hakarete sessiz kalan kişilerin ve siyasi partilerin Milliyetçi olamayacağını söyledi.

 

LİDERİMİZ DEVLET BAHÇELİ'NİN HAKLI OLDUĞUNU İSPATLADILAR

 

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli, “Millet İttifakı” adıyla kurulan birlikteliğe “Zillet İttifakı” adını verdiğinde bozulanlar, ne denli bir zilletin içerisinde olduklarını her geçen gün daha net ispatlıyorlar. Kendilerince milliyetçiliği kimselere bırakmayan Ernest Renancı İP’liler, HDPKK’nın da zilletin içerisinde olduğunu inkâr edemedikleri gibi, birlikteliklerini de her geçen gün ispat eden çıkışlar yapıyorlar.

 

SESLERİNİN ÇIKMAMASINA BASIN ŞAŞIRMIŞ AMA BİZ ŞAŞIRMADIK

 

Cumhur İttifakı’nın milli meseleler karşısındaki hassasiyetini, milliyetçi (!) tavırlarıyla desteklemesi beklenen Akşener ve diğer İP’lilerin; FETÖ’nün, PKK’nın sözcüleriyle yan yana duruş sergilemeleri basını şaşırtmış! Ama emin olun biz şaşırmadık! Bakın Akşener’e… Katar'la yapılan anlaşmalara verip veriştiriyor, Sayın Cumhurbaşkanına demediğini bırakmıyor... Koronavirüs önlemlerini eleştirip, hesap kitap yapmadan, 14 günlük sokağa çıkma yasağı ilan edilmesini istiyor… Ama ne hikmetse, CHP'li Başarır'ın "Türk ordusu satıldı" iftirası için ağzını bile açmıyor! 

 

MİLLİYETÇİLİK KONUSUNDA HASSASİYETLERİ KALMAMIŞ

 

Hatırlarsanız, Başarır’ın zırvaladığı programda yer alan, İP’in Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem de, Başarır’a karşı engin milliyetçiliğiyle(!) gıkını çıkartmamıştı… Anlaşılan, Millet İttifakının milliyetçilik konusunda hassasiyeti massasiyeti kalmamış! Öyle ya, milliyetçilik yaparlarsa HDPKK’lı ortakları ve bitişik komşuları olan CHP bu işe bozulur! Zira altı okun en kapsamlısı olan milliyetçilik okunu çoktan kırıp atmış bu CHP… İttifakınızın adına siz “millet” dedikçe, bizim neden “zillet” dediğimizi şimdi anladınız mı? Zillet içindesiniz zillet! Kafanızı kuma gömseniz de, riyakârlığınızı tüm toplum görüyor.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kırıkkale Milletvekili, Halil Öztürk, Türk Ordusuna hakarete, sessiz kalanlar, Milliyetçi olamaz, Milliyetçilik, MHP, Devlet Bahçeli
Yorumlar
Haber Yazılımı