MHP Seyhan İlçe Başkanı Bener'den Sert Sözler
Haber Detayı
30 Eylül 2020 - Çarşamba 19:41 Bu haber 5062 kez okundu
 
MHP Seyhan İlçe Başkanı Bener'den Sert Sözler
MHP Seyhan İlçe Başkanı Baha Murat Bener, Türk Milliyetçilerinin her zamankinden daha fazla uyanık olması gerektiğini söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Seyhan İlçe Başkanı Bener'den Sert Sözler

Ermenistan'ın Azerbaycan topraklarına saldırmasına ve küresel güçlerin sessiz kalmasına tepki gösteren MHP Seyhan İlçe Başkanı Baha Murat Bener, Türk Milliyetçilerinin her zamankinden daha fazla uyanık olması gerektiğini belirterek, kudurmuşçasına sivil, kadın ve çocuk ayırt etmeden katleden Ermenistan'a ''kudurmuş iti itlaf ederler'' Türk atasözünü hatırlattı.

 

TÜRK MİLLİYETÇİLERİ HER ZAMANKİNDEN DAHA FAZLA UYANIK OLMALIDIR

 

MHP Seyhan İlçe Başkanı Baha Murat Bener, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Biz Türk Milliyetçileri olarak her zamankinden daha fazla uyanık olmalıyız. Bu günlerde dünyada bildiğimiz oyunlar oynanıyor. Şer odakları harekete geçmiş durumda akılları sıra dünya haritasını kendi kafalarına göre yeniden çiziyorlar. Bir taraftan bir devlet  çıkıyor sınırlarından yüzbinlerce km uzaktaki ada ve çevresinde hak iddia edip ülkemize  diş gösteriyor. Ülkemiz sesini  yükseltince hemen dünya devletleri araya giriyor, haksız olan devlete arka çıkıyor. Bir taraftan Ermenistan kudurmuşçasına sivil, kadın ve çocuk ayırt etmeden kardeş ülkemiz Azerbaycan'da adeta katliam yapıyor. Tabii Yunanistan olayında devreye giren dünya devletleri yine üç maymunu oynuyor. Çünkü ölen Türk.'' dedi.

 

KUDURMUŞ İTİ İTLAF EDERLER

 

MHP Seyhan İlçe Başkanı Baha Murat Bener, ''Ama bilmiyorlar ki Türk atasözünü 'kudurmuş iti itlaf ederler'. Dünya beşten büyüktür ve tarih tekrer gösteriyor ki Türk'ün Türk'den başka dostu yoktur. Biz bize yeteriz yeterki bir olalım iri olalım diri olalım Kadife eldiven içinde demir yumruk olalım Azerbaycan yanlız değildir. Ermenistan bir an önce savaşı sona erdirmeli ve sınırlarına çekilmelidir. Türk Milletinin sabrıyla sinir uçlarıyla oynanmamalıdır. Türk milletinin kim olduğunu, nelere kadir olduğunu neler yapabileceğini unutanlar tarihlerine bakmalıdır. Turan eller var olsun. Allah Türk'e yar olsun.'' dedi.

 

 

Resim

 


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Seyhan İlçe Başkanı, Baha Murat Bener, Azerbaycan Ermenistan savaşı, Ermenistan saldırısı, kudurmuş iti, itlaf ederler, Adana Haberleri, MHP Adana
Yorumlar
Haber Yazılımı