MHP'li Öztürk Azerbaycan Ermenistan Savaşını Deşifre Etti
Haber Detayı
30 Eylül 2020 - Çarşamba 09:41 Bu haber 2655 kez okundu
 
MHP'li Öztürk Azerbaycan Ermenistan Savaşını Deşifre Etti
MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Azerbaycan ile Ermenistan savaşının ne anlama geldiği konusunda değerlendirmelerde bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Öztürk Azerbaycan Ermenistan Savaşını Deşifre Etti

Ermenistan saldırısı karşısında işgal edilen topraklarını geri almaya başlayan Azerbaycan'ın mücadelesini değerlendiren MHP MDK Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Azerbaycan ile Ermenistan arasında yaşanan savaşın esasen iki ülke arasında yaşanmadığını ve mevzu Türk olunca Türk düşmanlarının bir araya geldiğini belirterek, Alemde şer tükenmezse Oğuz'da da erin tükenmeyeceğini söyledi.

 

AZERBAYCAN'IN DOSTU DOSTUMUZ DÜŞMANI DÜŞMANIMIZDIR

 

Ermenistan'ın saldırgan tavrına karşı Azerbaycan, uluslararası hukuktan doğan haklarını kullanarak işgal altındaki topraklarını bir bir temizliyor. Türkiye'nin de manevi desteği ve askeri tecrübesiyle beraber Can Azerbaycan, bazı bölgeleri azat etti. Türkiye ile Azerbaycan arasındaki kardeşlik bağı, onları aynı hedeflerin iki yoldaşı da yapmıştır. Azerbaycan'ın dostu dostumuz, düşmanı düşmanımızdır. Hatta Azerbaycan'ın büyükelçilikleri bulunmayan ülkelerde diplomasi Türkiye’ye ait Türk elçilik kanallarıyla işlemektedir.

 

MEVZU TÜRK OLUNCA TÜRK DÜŞMANLARI BİR ARAYA GELDİ

 

Türkiye Cumhuriyeti; Cumhurbaşkanı, Dışişleri Bakanı ve teröre muvafık parti hariç TBMM'deki tüm gruplarla Azerbaycan’ın yanında olduğunu ilan etmiştir. Ancak Türkiye'ye ve Azerbaycan'a karşı toplanan düşmanlar yine namertçe saldırmayı seçmiş görünüyorlar. Terör örgütünün yoğun olduğu bölgelerinden Karabağ'a, Ermeni taburlarından oluşan teröristlerin sevk edildiği bilgisi gündemdeki yerini koruyor. ASALA veya PKK/YPG fark etmez; zaman geçse de Türk'ün düşmanları mevzu Türk olunca yine bir araya geliyor.

 

ALEMDE ŞER TÜKENMEZSE OĞUZ'DA DA ER TÜKENMEZ

 

Hudutlarda mücadele sürerken içerideki taşeronlar da Türkiye'yi dış politikada hedef gösterip zora sokacak açıklamalar yapıyor. Bu açıklamaların tamamı iftiradan ibaret olup bilinçaltlarındaki Türkiye düşmanlığından kaynaklanıyor. Türk milleti ve Türk devleti güçlü askeri ve istihbari yapısıyla tüm gerçeklerin farkındadır. Ve icap eden neyse; Cumhur İttifakı'nın ortaya koyduğu millet iradesiyle gereken yapılacaktır. Unutulmasın ki: "Alemde şer tükenmezse; Oğuz'da da er tükenmez!"

 

Resim

Resim

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kırıkkale Milletvekili, Halil Öztürk, Azerbaycan Ermenistan savaşı, Türk düşmanları, Türk Milleti, Oğuz nesli, Er tükenmez, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı