MHP Adana İl Başkanı Avcı'dan İzgioğlu'na Ziyaret
Haber Detayı
30 Eylül 2020 - Çarşamba 12:17 Bu haber 3751 kez okundu
 
MHP Adana İl Başkanı Avcı'dan İzgioğlu'na Ziyaret
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP Adana İl Kongresi'nde yarıştığı eski İl Başkanı Mustafa İzgioğlu’na ziyarette bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Adana İl Başkanı Avcı'dan İzgioğlu'na Ziyaret

Hafta sonu yapılan 13. Olağan İl Kongresinde güven tazeleyerek yeniden seçilen MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, bir yandan MHP Adana İl Başkanlığı'nda tebrikleri kabul ederken diğer yandan ilk ziyaretini, İl Kongresi'nde yarıştığı eski İl Başkanı Mustafa İzgioğlu’na yaptı.

 

BAŞKAN BÜNYAMİN AVCI'DAN MUSTAFA İZGİOĞLU'NA ZİYARET

 

Hafta sonu Adana’da iki aday ile ve delegelerin rekor katılımıyla 13. Olağan İl Kongresini gerçekleştiren MHP, Adana’da yarış ortamında oluşan gerginliği bitiren ve siyasi zarafeti taçlandıran bir adıma sahne oldu. Kongrede seçilerek MHP Adana İl Başkanlığı görevinde güven tazeleyen Bünyamin Avcı, aynı kongrede yarıştığı MHP Adana eski İl Başkanı Mustafa İzgioğlu’nu ziyaret etti. Avcı’nın ilk dış ziyareti olan buluşma, İzgioğlu’nun Yüreğir ilçesindeki iş yerinde gerçekleşti. Samimi bir karşılamayla Avcı’yı ağırlayan İzgioğlu, ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirttiği konuğuna çay ikram etti. Sohbet konusu ise yerel ve genel gündem oldu.

 

İZGİOĞLU KAYBETMEDİ, AVCI KAZANMADI

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP eski İl Başkanı Mustafa İzgioğlu’nu ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada, ''Kongremizde ‘Kaybeden olmayacak’ demiştim. O kongrede Mustafa İzgioğlu kaybetmedi, Bünyamin Avcı da kazanmadı; kazanan Milliyetçi Hareket’tir. Sayın İzgioğlu ağabeyimizdir, arkadaşımızdır. Misafirperverliği için çok teşekkür ediyorum. Ülkemize, Liderimize, Hareketimize layık olmak istiyoruz. Kardeşlik hukukunda sevgi, saygı, tevazu, hoşgörü ve muhabbet esastır. Yeni dönemde bu temel değerleri bayrak yaparak kenetleneceğiz ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin bizden istediği başarıyı elde edeceğiz.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, Mustafa İzgioğlu, MHP Adana İl Kongresi, kazanan MHP, MHP Adana, iki aday yarıştı, Adana Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı