MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk'ten İlk Açıklama
Haber Detayı
10 Ağustos 2020 - Pazartesi 18:22 Bu haber 5087 kez okundu
 
MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk'ten İlk Açıklama
MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, geleceğin Türkiye'sini oluşturma yolunda bıkmadan usanmadan çalışacaklarını söyledi.
MHP Haberi
MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk'ten İlk Açıklama

MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, göreve getirilmesiyle ilgili MHP Genel Başkanı ve Teşkilata teşekkür ettiği açıklamasında, geleceğin Türkiye'sini oluşturma yolunda 2023 yılı, 2053 yılı ve 2071 yılı hedeflerine ulaşmada bıkmadan usanmadan çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

 

DAVA ARKADAŞLARIMLA BİRLİKTE ÜZERİMİZE ALDIĞIMIZ GÖREVİN İDRAKİNDEYİZ

 

MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, '' Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sn. Dr. Devlet Bahçeli’nin tensipleriyle, Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan yardımcımız Sn. Semih Yalçın tarafından Ordu İl başkanlığına getirildim. Ben ve yönetim kurulundaki dava arkadaşlarım üzerimize aldığımız görevin idrakindeyiz. Bizi bu göreve layık gören Başbuğumuz Alparslan Türkeş'e yol arkadaşlığı yapmış Bilge Liderimiz Muhterem Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'ye şükranlarımı sunuyorum.'' dedi.

 

HEDEFLERİMİZE ULAŞMAK İÇİN BIKMADAN USANMADAN ÇALIŞACAĞIZ

 

MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, ''51 yıllık bu kutlu davaya yaklaşık 35 yıldır bir nefer olarak, ilçe başkanı olarak, il başkanı olarak hizmet ettim. Rabbim tekrar İl Başkanı olarak davamıza hizmet etmeyi nasip etti. Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın oluşturmuş olduğu Cumhur İttifakına sadakatle bağlı kalarak geleceğin Türkiye'sini oluşturma yolunda 2023 yılı, 2053 yılı ve 2071 yılı hedeflerine ulaşmada bıkmadan usanmadan çalışmaya devam edeceğiz . Allah yolumuzu bahtımızı açık etsin. Ne Mutlu Türküm Diyene.'' dedi.

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, Naci Şanlıtürk, geleceğin Türkiyesi, çok çalışacağız, MHP Haberleri, MHP Ordu
Yorumlar
Haber Yazılımı