Adana DSİ Bölge Müdürlüğü'nden Yedigöze İmamoğlu Açıklaması
Haber Detayı
10 Ağustos 2020 - Pazartesi 12:40 Bu haber 5590 kez okundu
 
Adana DSİ Bölge Müdürlüğü'nden Yedigöze İmamoğlu Açıklaması
Adana'da bulunan DSİ 6. Bölge Müdürlüğü, Yedigöze İmamoğlu Sulama Projesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
Adana DSİ Bölge Müdürlüğü'nden Yedigöze İmamoğlu Açıklaması

DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız'ın Adana’nın 40 yıllık rüyasının gerçeğe dönüştürülmesi olarak değerlendirdiği Yedigöze İmamoğlu Sulama Projesi ile ilgili son gelişmeleri sosyal medyadan paylaşan DSİ 6. Bölge Müdürlüğü, Adana'nın İmamoğlu İlçesi'ne bölgedeki çap olarak en büyük boruların döşenmesiyle tamamlanacak olan S1 Anakanalı ve Şebekesi İkmali 2. Kısım işiyle 317 bin 400 dekar sahaya sulama suyu temin edileceğini açıkladı.

 

YEDİGÖZE İMAMOĞLU SULAMA PROJESİNDE ÇALIŞMALAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

 

DSİ 6. Bölge Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından Yedigöze İmamoğlu Sulama Projesi ile ilgili yapılan açıklamada, ''Adana İmamoğlu Sulaması S1 Anakanalı ve Şebekesi İkmali 2. Kısım işi kapsamında 317 bin 400 dekar sahaya suluma suyu iletecek olan borular döşenmeye devam ediyor. Çalışmalar tamamlandığında; bölgedeki en büyük boru çapına sahip Q3800 mm CTP borular 3252 metrelik hat boyunca döşenecek. Bu borulardan saniyede 27000 litre su geçişi sağlanabilecektir. Bununla birlikte 26000 metre HDPE döşenecek ve bu sayede Adana ili İmamoğlu ilçesindeki 317 bin 400 dekar sahaya sulama suyu temin edilecektir.'' denildi.

 

Görüntünün olası içeriği: gökyüzü, dağ, açık hava ve doğa

 

Görüntünün olası içeriği: gökyüzü, açık hava ve doğa

 

Görüntünün olası içeriği: açık hava ve doğa

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Kaya Yıldız, DSİ, DSİ 6 Bölge Müdürlüğü, Yedigöze İmamoğlu Sulaması, İmamoğlu Sulaması, çalışmalara devam, Adana Haberleri, DSİ Adana
Yorumlar
Haber Yazılımı