MHP'nin Kadın Milletvekillerinden Tarihi Mesaj
Haber Detayı
09 Temmuz 2021 - Cuma 10:11 Bu haber 2673 kez okundu
 
MHP'nin Kadın Milletvekillerinden Tarihi Mesaj
MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Türk Milliyetçisi Asenaların TBMM'deki temsilcilerinin Sancağı yere düşürmemek için yılmadan çalıştığını söyledi.
MHP Haberi
MHP'nin Kadın Milletvekillerinden Tarihi Mesaj

Türk Milliyetçisi Asenaların TBMM'deki temsilcilerinden Ayşe Sibel Ersoy, Nevin Taşlıçay ve Esin Kara ile çektirdiği bir fotoğrafı sosyal medyadan paylaşarak mesaj veren MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Kurtuluş savaşında tarih yazan Nene hatun, Şerife bacı ve Halime Çavuşlardan devraldıkları sancağı yere düşürmeyeceklerini söyledi.

 

DEVRALDIĞIMIZ KUTLU SANCAĞI YERE DÜŞÜRMEMEYE YEMİNLİYİZ

 

MHP'li Kadın Milletvekillerinin TBMM'deki bir çalışma anını ölümsüzleştirerek, Asenalar adına Sancağı yere düşürmeme mesajı veren MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Allah'a çok şükür ki; Türkiye’nin ve Türk milletinin kaderini emperyalist rüzgârların sürüklemesinin önünde çelikten duvar olan önce Başbuğumuz Alparslan Türkeş, sonra Liderimiz Devlet Bahçeli ile Dava'mız kutsal yolculuğuna devam ediyor. Kurtuluş savaşında tarih yazan, kağnılarla cepelere mermi taşıyan Nene hatun, Şerife bacı, Halime Çavuşlara layık olmak, onlardan devrolan sancağı yere düşürmemek elbette zor. Bu şuurla, Büyük Türk Milletinin tertemiz sinesinden çıkıp geldiğimiz TBMM’de, Lider ülke Türkiye yolunda yılmadan ve yorulmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Milletvekili arkadaşlarımızla nöbete devam ediyoruz. Yeminimiz var.'' dedi.

 

Resim

 

Bir 7 kişi ve gülümseyen insanlar görseli olabilir

 

Resim

 

Resim

 

Bir 1 kişi ve ayakta görseli olabilir

 

Bir 3 kişi ve gülümseyen insanlar görseli olabilir

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Arzu Erdem, Asenalar, Ayşe Sibel Ersoy, Nevin Taşlıçay, Esin Kara, MHP, TBMM
Yorumlar
Haber Yazılımı