MHP'li Başkan Çay'dan Bungalov Evler Hizmeti
Haber Detayı
09 Temmuz 2021 - Cuma 13:22 Bu haber 2808 kez okundu
 
MHP'li Başkan Çay'dan Bungalov Evler Hizmeti
Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Belemedik Tabiat Parkı'na yaptığı bungalov evlerin hizmete açıldığını açıkladı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Çay'dan Bungalov Evler Hizmeti

Kısıtlı imkanlarla İlçe turizminin gelişmesi için çaba sarfeden Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Belediye atölyesinde çalışan personellerinin el emeğiyle yapılan bungalov evlerin Belemedik'te hizmete açıldığını açıkladı.

 

BELEMEDİK BUNGALOV EVLER HİZMETE GİRDİ

 

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın ilçe turizminin gelişmesi için belediye atölyesi personelleri tarafından yapılan, 28 metrekarelik 3 adet ahşap bungalov evler evler nihayet hizmete girdi. Türkiye’de ünü alıp başını giden Belemedik Tabiat Parkında Pozantı Belediyesi tarafından devlet demir yollarının arazisi kiralanarak hayata geçirilen Bungalov evler, kahvaltı dahil günlüğü 2 kişi 600 TL gibi bir fiyata kiralanabilecek. Sosyal medyada yankı uyandırarak beğeni toplayan ahşap bungalov evlere olan yoğun talep sürerken, 9 günlük Kurban Bayramı tatili ve sonrasına rezervasyonların dolduğu öğrenildi.

 

AMACIMIZ POZANTI’YA VİZYON KAZANDIRMAK

 

İnşa edilen bungalov evlerde, misafirlerin rahat edebilmeleri için tüm detayların düşünüldüğünü belirten Başkan Mustafa Çay, 4 kişilik bir ailenin 600 ile 750 lira gibi bir ücretle rahatça konaklayabileceğini ifade etti. Üretmek ve Pozantı’ya vizyon kazandırmak için tüm imkanları seferber ettiklerine dikkat çeken Başkan Çay, “Talepleri karşılayacak turizm yatırımları yapmak, bundan böyle hizmet şiarımız olacak” dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Pozantı Belediye Başkanı, Mustafa Çay, Belemedik Tabiat Parkı, Bungalov Evler, hizmete açıldı, Belemedik, turizm hizmeti, gelişen turizm, Pozantı İlçesi, Adana
Yorumlar
Haber Yazılımı