MHP'li Tandoğan'dan Sözleşmeli Personele Kadro Talebi
Haber Detayı
08 Temmuz 2021 - Perşembe 17:09 Bu haber 3057 kez okundu
 
MHP'li Tandoğan'dan Sözleşmeli Personele Kadro Talebi
MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, Kamuda sözleşmeli personel olarak çalışan herkesin kadroya geçirilmesini talep etti.
MHP Haberi
MHP'li Tandoğan'dan Sözleşmeli Personele Kadro Talebi

Kamuda, farklı statü ve kanunlarla çalışan 100 binlerce sözleşmeli personelin bulunduğunu hatırlatan MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, geçmişte yapıldığı gibi tüm sözleşmeli personellerin kadroya geçirilmesi için bir çalışma yapılması gerektiğini söyledi.

 

KAMUDA 100 BİNLERCE SÖZLEŞMELİ ÇALIŞAN BULUNMAKTADIR

 

MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, ''Kamuda kurumların özel kanunları uyarınca çalıştırılan idari hizmet sözleşmeli personel, 4924 sayılı Kanun'a göre çalıştırılan sözleşmeliler, 209 sayılı Kanun'a göre çalıştırılan kamu dışı aile sağlığı personeli, 5393 sayılı Kanun'a göre çalıştırılan sözleşmeli personel, 657 sayılı Kanun'un 4/B maddesi uyarınca çalıştırılan sözleşmeli personel, 4/C'den 4/B'ye geçen sözleşmeli personel ve 3+1 yıl zorunlu çalışmaya tabi sözleşmeli personel gibi 100 binlerce sözleşmeli çalışan bulunmaktadır.'' dedi.

 

TÜM SÖZLEŞMELİ PERSONELLER KADROYA GEÇİRİLMELİDİR

 

MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, ''Hükûmetimiz geçtiğimiz yıllarda kamuda çalışan sözleşmelileri kadroya geçirerek güzel bir uygulamayı hayata geçirmiştir. Yine, aynı şekilde bir uygulamayla bu kez tüm sözleşmeli çalışanları kapsayacak şekilde bir kadro çalışması yapılması ihtiyacı hasıl olmuştur.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Gaziantep Milletvekili, Ali Muhittin Taşdoğan, Kamuda, sözleşmeli personel, olarak çalışan, herkese, kadro istedi, geçmişte yapıldı, yine yapılmalı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı