MHP'li Adıgüzel'den Meral Akşener'e Sert Tepki
Haber Detayı
08 Temmuz 2021 - Perşembe 20:41 Bu haber 4348 kez okundu
 
MHP'li Adıgüzel'den Meral Akşener'e Sert Tepki
MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, kendisini hedef alan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'a tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Adıgüzel'den Meral Akşener'e Sert Tepki

Kendisi hakkında toplamda dört kez suç duyurusunda bulunan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'a tepki gösteren MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, Mecliste teröristlere sesi çıkamayanların kendisi hakkında suç duyurusunda bulunduğunu belirterek, kırk defa suç duyurusunda bulunsalar dahi korkmayacağını ve onlardan korkanın onlar gibi olacağını söyledi..

 

SİZDEN KORKAN SİZİN GİBİ OLSUN

 

Siyasi açıklamalarından dolayı kendisi hakkında toplamda dört kez suç duyurusunda bulunarak, susturma ve yıldırma politikası izleyen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'a tepki gösteren MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Son 7 ay içinde Meral Akşener 3, Lütfü Türkkan 1 olmak üzere hakkımda toplam 4 suç duyurusunda bulunmuşlar. Mecliste teröristlere sesi çıkamayanlar bizim hakkımızda suç duyurusunda bulunuyorlar. Değil 4, 40 defa da suç duyurusunda bulunsanız sizden korkan sizin gibi olsun!'' dedi.

 

Bir 4 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kars İl Başkanı, Tolga Adıgüzel, kendisini, hedef alan, suç duyurusu,
Yorumlar
Haber Yazılımı