Genel Başkan Yıldırım Meral Akşener'e Fena Patladı
Haber Detayı
01 Eylül 2021 - Çarşamba 01:10 Bu haber 2966 kez okundu
 
Genel Başkan Yıldırım Meral Akşener'e Fena Patladı
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in gaflet ve dalalete düştüğünü söyledi.
ÜLKÜCÜ Haberi
Genel Başkan Yıldırım Meral Akşener'e Fena Patladı

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında yaptığı konuşmada, Ekrem İmamoğlu’nu Fatih Sultan Mehmet Han’a benzeten İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösteren Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, yaptığı benzetmelerle akıl tutulması yaşayan Meral Akşener'in gaflet ve dalalete düştüğünü söyledi.

 

MERAL AKŞENER AKIL TUTULMASI YAŞIYOR

 

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yaptığı benzetmelerle akıl tutulması yaşadığını belirten Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ermeni’sinden Rum’una selam gönderen, terörist Pervin Buldan ile fidan diken, Demirtaş’a methiyeler düzen, İstanbul’a hizmet değil eziyet getiren Makarios Ekrem’i, cihan padişahı Fatih Sultan Mehmet Han’a benzetmek nasıl bir akıl tutulmasıdır?'' dedi.

 

MERAL AKŞENER GAFLET VE DALALETE DÜŞMÜŞTÜR

 

Yaptığı benzetmelerle akıl tutulması yaşayan Meral Akşener'in gaflet ve dalalete düştüğüne dikkat çeken Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, ''Ekrem İmamoğlu’na oy vermeyen İstanbulluları Bizans’a benzetme gaflet ve dalaletine düşen Meral Akşener; bu çirkin söz ve benzetmesiyle kimin ayrımcı bir dile sahip olduğunu, insanları nasıl ötekileştirdiğini, kaos ve kargaşadan beslendiğini en bariz şekilde ortaya koymuştur. Teröristlerle yol yürüyüp kahvaltı planları yapanlar, ecdat kanıyla sulanan vatanımızı bölmek isteyenler, Peygamber övgüsüne mazhar olmuş, çağ açıp çağ kapatarak tarihin akışını değiştirmiş hakanımızı ağızlarına alamazlar, Ülkücü-Milliyetçi Hareket tokat gibi yüzlerine çarpar.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ülkü Ocakları, Genel Başkanı, Ahmet Yiğit Yıldırım, Fatih Sultan Mehmet Han, benzetme tepkisi, gaflet ve dalalet, akıl tutulması, Ülkücüler, 30 ağustos
Yorumlar
Haber Yazılımı