MHP'li Yusuf Kanlı'dan Vatandaşlara Umut Veren Sözler
Haber Detayı
23 Nisan 2023 - Pazar 17:19 Bu haber 1809 kez okundu
 
MHP'li Yusuf Kanlı'dan Vatandaşlara Umut Veren Sözler
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, yaşanan felaketlere rağmen Türk ve Türkiye Yüzyılının inşa edilmesine yönelik umudunun yüksek olduğunu söyledi.
GÜNDEM Haberi
MHP'li Yusuf Kanlı'dan Vatandaşlara Umut Veren Sözler

MHP Adana İl Teşkilatında düzenlenen bayramlaşma töreni sonrasında açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, yaşanan felaketlere rağmen Türk ve Türkiye Yüzyılının inşa edilmesine yönelik umudunun yüksek olduğunu söyledi.

 

MHP ADANA İL TEŞKİLATINDA BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

 

MHP Adana İl Başkanlığı il binasında bayramlaşma töreni düzenledi. MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı’nın ev sahipliğinde yapılan törende MHP Adana Milletvekilleri Muharrem Varlı, Ayşe Sibel Ersoy, MYK Üyesi Uğur Öztürk, Milletvekili Adayları, Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, İl Divan Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanları, İmamoğlu eski Belediye Başkanı Gazi Adamhasan, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Cem Tutsoy, İl Yöneticileri, İlçe Başkanları başta olmak üzere partililer ve vatandaşlar katıldı. Yoğun ilgi gören törende MHP kurmayları, partili partisiz tüm ziyaretçilerin bayramlarını tebrik ettiler. 

 

BAŞKAN YUSUF KANLI: İKİ BAYRAMI BİRDEN KUTLUYORUZ

 

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, törenin ardından yaptığı açıklamada, tüm vatandaşların iki bayramını birden kutladı. Kanlı “Bu sene iki bayramı birden kutluyoruz ama geçtiğimiz şubat ayında meydana gelen asrın felaketi nedeniyle milletçe yüreğimiz buruk. Şubat ayında maruz kaldığımız, 50 binden fazla insanımızı kaybettiğimiz, 2023 yılı bütçemizin yarısını yerle bir eden depremin yaşattığı acıları unutmamız mümkün değil." dedi..

 

ACIMIZ NE KADAR BÜYÜKSE UMUDUMUZ DA O KADAR BÜYÜKTÜR

 

Deprem nedeniyle yaşanan felaket sonrası ümitvar olunmasına yönelik ''Acımız ne kadar büyükse umudumuz da o kadar büyüktür." sözleriyle ifade eden MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, "Devlet ve millet olarak kısa sürede kendi yaralarımızı sarmaya başlamak suretiyle tüm dünyaya örnek olan bizler, idrak ettiğimiz bayramlarla da hayata sımsıkı sarılacak, kardeşliğimizi pekiştirecek, Türk ve Türkiye Yüzyılını birlikte inşa edeceğiz, gelecek nesillerimize daha güçlü bir ülke bırakacağız. Cenab-ı Allah acımızı unutturmasın, bayramlarımızı bayram etsin, nice bayramlara birlikte erişmeyi nasip eylesin. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm hemşehrilerimin, tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını, başta kıymetli evlatlarımız olmak üzere bütün vatandaşlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.'' dedi.

 

Resim

Resim 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Yusuf Kanlı, yaşanan, felaketlere rağmen, Türk ve Türkiye Yüzyılı, inşa edilmesi, umudunun, yüksek olduğunu, söyledi, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı