MHP Heyetinden Beş Siyasi Parti İle Bayramlaşma
Haber Detayı
22 Nisan 2023 - Cumartesi 16:30 Bu haber 2367 kez okundu
 
MHP Heyetinden Beş Siyasi Parti İle Bayramlaşma
MHP Heyeti, Ramazan Bayramında beş siyasi parti bayramlaştı.
MHP Haberi
MHP Heyetinden Beş Siyasi Parti İle Bayramlaşma

MHP Genel Merkezi, MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, MHP MYK Üyesi Necmi Yıldırım ve MHP MYK Üyesi Mertcan Ağaç'tan oluşan bir heyet aracılığıyla, Demokratik Sol Parti, Adalet ve Kalkınma Partisi, Büyük Birlik Partisi, Yeniden Refah Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi ile bayramlaştı. 

 

MHP HEYETİ İLE DSP HEYETİNİN BAYRAMLAŞMASI

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MHP MYK Üyesi Necmi Yıldırım ve MHP MYK Üyesi Mertcan Ağaç'tan oluşan MHP Heyeti, DSP Genel Başkan Yardımcıları Hikmet Aydemir, Sevinç Erencan ve parti üyesi Ejder Onursal'dan oluşan DSP heyetiyle Ramazan Bayramının ilk bayramlaşmasını gerçekleştirdi.

 

DSP'nin merhum Genel Başkanı ve eski Başbakan Bülent Ecevit'i rahmetle anarak DSP camiasının Bayramını kutlayan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, ''Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle bu bayramı buruk geçiyor. Devletimiz felaketin altından kalkıyor yaraları sarmaya çalışıyor. Bizler de Türk milleti olarak, devletimiz başta olmak üzere bu yaraların sarılması için elimizden geleni yapıyoruz. DSP ile geçmişte iyi bir koalisyon ortaklığı yürüttük. Ortaklık  sistemin içinde bulunduğu durum nedeniyle 3,5 yıl sürebildi. Önceki sistemde ortalama koalisyon hükümeti süresi 1,5 yıldır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle yönetim daha istikrarlı hale geldi. Yeni sisteme bakıldığında, gerçekten yönetimde istikrar ve güçlü bir yönetimin oluşması açısından önemli bir zemin oluşturuldu. Asıl önemli olan, demokrasinin gereği TBMM'deki yasama tarafındaki temsilde adaletin sağlanmasıdır. Yeni sistemde TBMM'deki temsil yüzde 98'lere çıktı. Şu an 14 tane parti var. 14 tane partiden 5'inin grubu var. Burası temsilde adaletin sağlandığı yer. Bunun anlamı vatandaşın verdiği oylar boşa gitmiyor." dedi.

 

Depremde hayatını kaybedenlere baş sağlığı dileyerek büyük bir devlet olan Türkiye'nin afetin altından kalkacağına inançlarının tam olduğunu dile getiren DSP Genel Başkan Yardımcısı Hikmet Aydemir, ''Türkiye'de uygulanan başkanlık sistemin dünyadaki örneklerinden farklı. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile bazı sorunların çözüldüğü bir gerçektir ama sisteme yönelik bazı memnuniyetsizlikler var. İnşallah bu memnuniyetsizlikleri zamanla aşacağız. Her şey Türkiye için, milletimiz için daha olumlu, yapıcı ve kalıcı olacağını düşünüyoruz.'' dedi.

 

MHP HEYETİ İLE AK PARTİ HEYETİNİN BAYRAMLAŞMASI

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MHP MYK Üyesi Necmi Yıldırım ve MHP MYK Üyesi Mertcan Ağaç'tan oluşan MHP Heyeti, Ak Parti Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan, Kadın Kolları MYK Üyesi Reşide Yüksel ile Gençlik Kolları MYK Üyesi Nuri Anbarkaya'dan oluşan Ak Parti heyetiyle Ramazan Bayramının ikinci bayramlaşmasını gerçekleştirdi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti camiasının Bayramını kutlayan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, ''Karadeniz'de bulunan doğal gazın devreye alınmasını önemsiyoruz. Türkiye enerjide bağımsız bir hale gelmeye çalışıyor. Bugüne kadar Karadeniz oradaydı, rezerv oradaydı ama olmadı. Türkiye artık prangalarından kurtuldu. Gerçekten tam bağımsız bir Türkiye yönünde ciddi bir mesafe kat etti. Emeklemeyi geride bıraktı, yürümeye başladı. İnşallah önümüzdeki dönemde koşmaya başlayacak." dedi.

 

Ak Parti Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan, ''Deprem felaketi nedeniyle meydana gelen kayıplardan üzüntü duyduk. Büyüklerimiz o bölgeyi hiç bırakmadı, bölgede evleri yapıyor, devletimiz var oldukça hep birlikte bölgeyi kalkındıracağız. Ülke ve millet olarak mutlu olduğumuz olayları da aynı anda yaşıyoruz. Karadeniz'de bulunan doğal gazın çıkarılıp kullanıma sunulması, yerli otomobil TOGG'un üretime başlaması gibi müjdeler, yaşanan güzel gelişmelerdir.'' dedi.

 

MHP HEYETİ İLE BBP HEYETİNİN BAYRAMLAŞMASI

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MHP MYK Üyesi Necmi Yıldırım ve MHP MYK Üyesi Mertcan Ağaç'tan oluşan MHP Heyeti, BBP Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Eren, MYK Üyesi Hakan Çelen ve Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Tuğçe Özyolu'dan oluşan BBP heyetiyle Ramazan Bayramının üçüncü bayramlaşmasını gerçekleştirdi.

 

BBP camiasının Bayramını kutlayan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, ''14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi ülkemiz ve milletimiz açısından tarihi bir öneme sahiptir. Seçimlerde başarılı olmak için Cumhur İttifakı olarak hep birlikte olağanüstü gayret sarf ediyoruz. Bu kapsamda, deprem felaketi nedeniyle ara verdiğimiz mitinglerimize, ilki Çankırı ilimizde olmak üzere Pazartesi gününden itibaren yeniden başlıyoruz. 2018 seçimleriyle mukayeseli bakıldığında, 2023 seçimlerinin daha iyi sonuçlar vereceğini sahada görüyorum.'' dedi.

 

BBP Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Eren, ''Başta MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli olmak üzere tüm MHP camiasının bayramını tebrik ediyorum. Ramazan Bayramının Türk İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum. Kazanmak için gayret gösterdiğimiz 14 Mayıs seçimlerinde ülkemiz için hayırlı olanı istiyoruz.'' dedi.

 

MHP HEYETİ İLE YENİDEN REFAH PARTİSİ HEYETİNİN BAYRAMLAŞMASI

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MHP MYK Üyesi Necmi Yıldırım ve MHP MYK Üyesi Mertcan Ağaç'tan oluşan MHP Heyeti, YRP MYK Üyesi Mehmet Kaderli, Gençlik Kolları Başkanı Melih Güner ve Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Osmanağaoğlu'ndan oluşan YRP heyetiyle Ramazan Bayramının dördüncü bayramlaşmasını gerçekleştirdi.

 

Milli Görüş çizgisindeki siyasi partilerin eski Genel Başkanı ve Eski Başbakan Necmettin Erbakan'ı rahmetle anarak Yeniden Refah Partisi camiasının Bayramını kutlayan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, ''Cumhur İttifakına destek olma kararı alan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Sayın Fatih Erbakan'ı kutluyorum. Çok güzel bir siyaset benimseyen Sayın Fatih Erbakan'ın izlediği siyasetin 14 Mayıs seçimlerinin neticelerine yansımasını temenni ediyorum.'' dedi. 

 

Ramazan Bayramının Türk Milletine hayırlar getirmesini dileyen Yeniden Refah Partisi MYK Üyesi Mehmet Kaderli, ''Cumhur İttifakının zafer kazanmasını umduğumuz 14 Mayıs seçimlerinin ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Partimizin temsil ettiği Milli Görüş misyonu, ülkemizin ali menfaatleri ne gerektiriyorsa o konuda hiçbir zaman inisiyatif almaktan çekinmemiştir. Genel Başkanımızın ifade ettiği gibi rakam ve makam beklentisi içerisinde değil milletimize faydalı olma noktasındayız. Gelinen noktada karşı tarafa baktığımız zaman bütün terör örgütlerinin, ülkenin içeriden ve dışarıdaki menfaatlerine yönelik gayrı niyet taşıdığına emin olduğumuz insanların bir safta birleşmesi Yeniden Refah Partisine milli bir sorumluluk yükledi. Bu sorumluluğun gereği olarak Cumhur İttifakı'ndaki yerimizi aldık. Sahada da teveccühü görüyoruz, ilk turda da biz bunun meyvelerini göreceğiz." dedi.

 

MHP HEYETİ İLE CHP HEYETİNİN BAYRAMLAŞMASI

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MHP MYK Üyesi Necmi Yıldırım ve MHP MYK Üyesi Mertcan Ağaç'tan oluşan MHP Heyeti, CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, CHP Parti Meclisi Üyesi Semra Dinçer ve CHP Parti Meclisi Üyesi Deniz Demir'den oluşan CHP heyetiyle Ramazan Bayramının beşinci bayramlaşmasını gerçekleştirdi.

 

CHP camiasının Bayramını kutlayan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, ''Türkiye'nin bekası için 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimleri önemsiyoruz. Ülkemiz ve demokrasi açısından katkı sağlayacak, birlik ve beraberliği pekiştirecek bir seçim olmasını temenni ediyorum.'' dedi.

 

MHP camiasının bayramını kutlayan CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, ''Deprem felaketi nedeniyle buruk bir bayram yaşıyoruz. Böylesi bir ortamda yapılacak 14 Mayıs seçimlerinin, huzur ve kardeşlik içerisinde demokrasiye hizmet edecek bir anlayışıyla geçmesini diliyoruz. Ülkemizde yaşanan zor şartların altından, yine milletçe ve hep birlikte kalkılmasını umuyorum.'' dedi.

 

MHP'Lİ KARAKAYA'DAN BAYRAMLAŞMADA GÖREV ALANLARA TEŞEKKÜR

 

Ramazan Bayramı kutlamalarına ev sahipliği yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, bayramlaşma için MHP Genel Merkezi'ne gelen tüm siyasi parti heyetlerine binadaki Ziya Gökalp Kültür ve Sanat Sergi Salonu'nu gezdirirken, siyasi partiler arası bayramlaşma töreninde görev yapan Basın-Medya Emekçilerine, parti çalışanlarına, güvenlik mensubu polislere teşekkür ederek, tüm görevlilerle ayrı ayrı fotoğraf çekildi.

 

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Mevlüt Karakaya, Ramazan Bayramı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı