Bahçeli'den Bülent Ecevit Hakkında Önemli Açıklama
Haber Detayı
07 Temmuz 2021 - Çarşamba 09:46 Bu haber 5025 kez okundu
 
Bahçeli'den Bülent Ecevit Hakkında Önemli Açıklama
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Eski Başbakan Bülent Ecevit'e yönelik sol cenahtan yapılan mesnetsiz iddialara tepki gösterdi.
MHP Haberi
Bahçeli'den Bülent Ecevit Hakkında Önemli Açıklama

Eski Başbakan Bülent Ecevit'e yönelik Halk TV’de mesnetsiz iddialarda bulunan CHP eski Milletvekili ve sanatçı Zülfü Livaneli'ye tepki gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter aracılığıyla Halk TV’ye cevap gönderdi.

 

MHP LİDERİ BAHÇELİ'DEN SOL CENAHA ADALET VE İNSANLIK DERSİ

 

Eski Başbakan Bülent Ecevit'in devlete ve millete bağlılığını tartışmaya açan  CHP eski Milletvekili ve sanatçı Zülfü Livaneli'ye tepkisini göstererek, her kesimden insana adaletle davranılması gerektiğini bir kez daha gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Zülfü Livaneli'nin açıklamaları üzerinden Eski Başbakan Bülent Ecevit'e yönelik linç kampanyası başlatan sol cenaha, adeta insanlık, devlet adamlığı, siyaset ve adalet dersi verdi.

 

BAHÇELİ'DEN BÜLENT ECEVİT HAKKINDA AÇIKLAMA

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter aracılığıyla Halk TV’ye gönderdiği cevapta, ''Merhum Başbakanımız Sayın Bülent Ecevit’le süresi 3,5 yılı bulan 57’inci Cumhuriyet Hükümetinde  birlikte görev yaptık. Bu vesileyle kendisini yakından tanıma fırsatım oldu. Tam bir beyefendi, saygın bir devlet adamı, tutarlı ve milli nitelikli bir solcu, aynı zamanda da Türk milletinin değerleriyle çatışmayan, çelişmeyen bir şahsiyetti. Merhum Ecevit’in Türkiye’nin hak ve çıkarlarını samimiyetle savunduğuna her fırsatta şahit oldum. Bu haliyle, Zülfü Livaneli’nin Merhum Ecevit’le ilgili mesnetsiz iddialarını, meşrepsiz ithamlarını, hatta seviyesiz iftiralarını reddettiğimi özellikle ve sizin vasıtanızla paylaşmak isterim. Merhum Bülent Ecevit’in devlete ve millete bağlılığını tartışmaya açmak hem vebal hem de haksızlıktır. Bu duygu ve düşüncelerimi kamuoyunun bilgi ve takdirine sunuyorum. Göstereceğiniz hassasiyetten dolayı da teşekkür ediyorum.'' dedi.

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, Eski Başbakan, Bülent Ecevit, yapılan saldırılar, insanlık dersi, devlet adamı, linç kampanyası, sol cenah, Koalisyon ortağı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı