İçişleri Bakanı Soylu'dan Devlet Bahçeli Açıklaması
Haber Detayı
06 Temmuz 2021 - Salı 19:47 Bu haber 3904 kez okundu
 
İçişleri Bakanı Soylu'dan Devlet Bahçeli Açıklaması
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yönelik açıklamalarda bulundu.
SİYASET Haberi
İçişleri Bakanı Soylu'dan Devlet Bahçeli Açıklaması

Bazı yayın organlarında ve sosyal medyada, istifa ettiğine yönelik söylentiler çıkarılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terörle mücadelede başarılı olmasından dolayı itibar suikastına ve linç girişimine uğradığı bir dönemde, kendisine destek veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye teşekkür etti.

 

MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ, SÜLEYMAN SOYLU HAKKINDA NE DEDİ?

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM Grup toplantısı'nda yaptığı konuşmada, ''Bilhassa terörle mücadele alanında ismini altın harflerle yazdıracak İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya yapılan itibar suikastlarını, siyasi linç girişimlerini, zulme varan isnatları kaygıyla izlediğimizi, asla ama asla kabul etmediğimizi tarihe not olarak düşmek istiyorum. Kim demiş Sayın Soylu yalnız diye? Kim demiş Sayın Soylu kimsesiz diye? Türkiye Cumhuriyeti’nin İçişleri Bakanı görevini vatan ve millet sevgisiyle yerine getiren, gece demeden gündüz demeden bölücü terörle mücadele eden mert ve milletperver bir devlet adamıdır. Hakkında ne söylenirse söylensin, bizim bölücülerle iş tutan, terör örgütlerine hayranlık besleyen odakların hayasız tezviratlarına aldırış etmemiz mümkün değildir. Zelil emel failleri terörle mücadeleyi sekteye uğratma arayışındadır. Zillete batanlar, sütre gerisine saklanıp iftira oku atanlar Sayın Soylu’yu yıpratma gayesiyle PKK/PYD/YPG’yi selamlarken şirinlik taslama hevesindedir. Geçin bunları geçin, terörle mücadeleyi dağda taşta, sınır içinde sınır ötesinde cesaretle yürüten bir hükümeti, bir bakanı, topyekûn tüm güvenlik güçlerimizi ama, ancak, fakat demeden önşartsız destekledik, bundan sonra da destekleyeceğiz.'' demişti. 

 

BAKAN SOYLU'DAN MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'YE TEŞEKKÜR

 

TBMM Grup toplantısı'nda yaptığı konuşmada, kendisine destek veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye teşekkür eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Devletimizin terörle mücadele azim ve kararlılığına, kahraman güvenlik güçlerimize, edeben ifade ederim ki şahsıma ve mücadele arkadaşlarıma, büyüğümüz Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli’ye güven ve inancı için minnet ve şükran duyuyorum. Allah razı olsun.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: İçişleri Bakanı, Süleyman Soylu, MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, destek veren, teşekkür açıklaması, şahsıma, arkadaşlarıma, Ak Parti, MHP, Cumhur ittifakı
Yorumlar
Haber Yazılımı