MHP'li Yılmaz: Onların Rahatsız Olmasına Şaşırmadık
Haber Detayı
13 Ocak 2022 - Perşembe 13:53 Bu haber 2507 kez okundu
 
MHP'li Yılmaz: Onların Rahatsız Olmasına Şaşırmadık
MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, yeni bir orman oluşturulmasına ve adına Devlet Bahçeli isminin verilmesine karşı çıkılmasının nedenlerini açıkladı.
MHP Haberi
MHP'li Yılmaz: Onların Rahatsız Olmasına Şaşırmadık

MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp'in, Kırklar Dağı mevkiinde bulunan 210 dönüm arazi üzerine şehitlerin adını taşıyan 10 bin fidan dikilerek oluşturacakları Hatıra Ormanı'na MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin adını verme kararından rahatsız olan çevrelere tepki gösteren MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, bölgedeki kürt kökenli vatandaşları dahi katleden teröristlerle poz verenlerin ve ormanları yakmaktan başka icraatı olmayanların Diyarbakır'a oluşturulacak Hatıra Ormanına, Türk-Kürt kardeşliğini her zaman önem veren MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin isminden rahatsız olmalarına şaşırmadıklarını söyledi.

 

KARDEŞLİK HUKUKUNU ÖNEMSEYEN DEVLET BAHÇELİ'DEN RAHATSIZ OLDULAR

 

MHP Diyarbakır İl Başkanlığı'nın oluşturacağı Hatıra Ormanına Devlet Bahçeli isminin verilmesini hazmedemeyerek, MHP ve Lider Bahçeli'yi Kürt düşmanı gibi göstermeye çalışan odaklara tepki gösteren MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, ''MHP Diyarbakır İl Başkanlığı’mızın Diyarbakır’da bulunan Kırklar Dağı mevkiindeki 210 dönümlük araziyi ağaçlandırıp, buraya Devlet Bahçeli Hatıra Ormanı adını vermesi birtakım çevreleri rahatsız etmiştir. Kürt kökenli kardeşlerimizin ülkemizin vazgeçilmez bir parçası olduğunu her zaman söyleyen ve kardeşlik hukukunu her şeyin üzerinde gören Sayın Liderimizin ismini Edirne’den Hakkâri’ye kadar vatan toprağının her yerine teşkilatlarımızın özverisi ile nakşedilmesinden kimlerin rahatsız olduğu milletimizce bilinmektedir.'' dedi.

 

ORMANLARI YAKANLARIN HATIRA ORMANI OLUŞTURULMASINA KARŞI ÇIKMASINA ŞAŞIRMADIK

 

Türkiye'nin akciğerleri olan ormanları cayır cayır yakanların, yeni bir orman oluşturulmasına ve adına Devlet Bahçeli isminin verilmesine karşı çıkmalarına şaşırmadıklarını belirten MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, ''Bebek katili teröristlerle samimi pozlar verenlerin, bomba yüklü araçlarla bölge halkını katledenlerin, vatanımızın akciğerleri ormanlarımızı yakmaktan başka bir icraatı olmayanların, devlet adamlığının en güzel şeklini gösteren ve tüm kesimlerce takdir edilen Sayın Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli'nin isminden rahatsız olmaları ve hatıra ormanı üzerinden provakatif açıklamalar yapmalarını nefretle kınıyorum.'' dedi.

 

Resim

 

Açıklama yok.

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Devlet Bahçeli Hatıra Ormanı, MHP Düzce Milletvekili, Ümit Yılmaz, MHP Diyarbakır İl Başkanı, Cihan Kayaalp, ormanları yakan, karşı çıkıyor, kınadı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı