Ali Babacan'ın İl Başkanı Terörden Gözaltına Alındı
Haber Detayı
13 Ocak 2022 - Perşembe 18:58 Bu haber 4437 kez okundu
 
Ali Babacan'ın İl Başkanı Terörden Gözaltına Alındı
Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın İl Başkanı, terör soruşturması kapsamında aranırken yurt dışına kaçamadan yakalanıp gözaltına alındı.
SİYASET Haberi
Ali Babacan'ın İl Başkanı Terörden Gözaltına Alındı

Abdullah Gül'ün desteğiyle parti kurduktan sonra terörle mücadele eden Cumhur İttifakı'nı ve özellikle MHP'yi sürekli olarak hedef aldığı için solak medya tarafından televizyonlara çıkarılıp parlatılmaya çalışılan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın, Kastamonu İl Başkanı Mustafa Günaydı terör soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

 

YURT DIŞINA KAÇMAYA ÇALIŞIRKEN YAKALANMASI MANİDAR BULUNDU

 

Deva Partisi Kastamonu İl Başkanı Mustafa Günaydı, yeniden yapılanmaya çalışan FETÖ/PDY'ye yönelik yürütülen terör soruşturması kapsamında aranırken yurt dışına kaçamadan yakalandı. Taşköprü ilçesinde bulunan evine düzenlenen operasyonda çeşitli belge ve dijital materyallere el konulunan Mustafa Günaydı'nın, Antalya'da yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalanması manidar bulundu.

 

ALİ BABACAN İL BAŞKANININ GÖZALTINA ALINMASINA ŞAŞIRMIŞ MIDIR?

 

FETÖ ve PKK terör örgütlerine karşı amansız bir mücadele veren Cumhur İttifakı'nı sürekli olarak hedef alan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın, yeniden yapılanmaya çalışan FETÖ/PDY'ye yönelik yürütülen terör soruşturması kapsamında İl Başkanının gözaltına alınışını nasıl karşıladığı merak ediliyor. Ali Babacan, Kastamonu İl Başkanının FETÖ soruşturması nedeniyle gözaltına alınışına şaşırdı mı acaba?

 

KASTAMONU İL BAŞKANI KİM TARTIŞMASI

 

Deva Partisi Kastamonu İl Başkanı Mustafa Günaydı'nın FETÖ/PDY'ye yönelik yürütülen terör soruşturması kapsamında gözaltına alınmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Deva Partisi Kastamonu İl Başkanlığı, Mustafa Günaydı'nın İl Başkanı olmadığını İl Yönetim Kurulu Üyesi olduğunu ileri sürdü. 

 

Deva Partisi Kastamonu İl Başkanlığını yürütürken görevden alınışıyla ilgili haberlere ses çıkarmayan Cüneyt Cabacı, İl Başkanlığı görevini 11.04.2021 tarihinden beri kendisinin yürüttüğünü iddia etti. Ancak Mustafa Günaydı'nın sosyal medya hesaplarına bakıldığında ''Demokrasi ve Atılım Partisi Kastamonu il Başkanı'' ibaresi hala duruyor. Ve bu twitter hesabından daha düne kadar Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ı da etiketleyerek, Kastamonu il Başkanı olarak paylaşımlarda bulunmuş. Deva Partisi bu paylaşımlara hiç itiraz etmiş mi? O kişi İl Başkanı olmasa, İl Başkanı sıfatıyla paylaşım yapabilir mi? Acaba kim kimi kandırıyor ya da yanlış algı oluşturuyor? Deva Partisi Genel Başkanlığı'ndan açıklama bekleniyor.

Mustafa GÜNAYDI
@GunaydiMustafa
Demokrasi ve Atılım Partisi Kastamonu il Başkanı
Taşköprü, KastamonuAralık 2020 tarihinde katıldı
 
 
Ankara Kastamonu dernekler federasyonu ile genel başkanımızı ziyaret ettik
 
 

 

Resim

 

Bir 1 kişi ve ayakta görseli olabilir

 


 
  

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: İl Başkanı, kaçarken yakalandı, gözaltına alındı, soruşturma kapsamı
Yorumlar
Haber Yazılımı