MHP'li Yılmaz'dan Hükumete Elektrik İndirimi Çağrısı
Haber Detayı
16 Mart 2022 - Çarşamba 19:36 Bu haber 4487 kez okundu
 
MHP'li Yılmaz'dan Hükumete Elektrik İndirimi Çağrısı
MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, vatandaşları olumsuz etkileyen elektrik faturalarında iyileştirme yapılması hakkında Hükumete çağrıda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Yılmaz'dan Hükumete Elektrik İndirimi Çağrısı

Tüm dünyada artan enerji fiyatlarındaki artışın Türkiye'yi de olumsuz etkilediği bir süreçte, elektrik faturalarında yaşanan artışın vatandaşları zor durumda bıraktığına dikkat çeken MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, öncelikle evlerinde cihaz kullanan ALS, astım, KOAH ve benzeri hastaların elektrik faturalarında indirim yapılması husunda Hükumete çağrıda bulundu.    

 

MHP DÜZCE MİLLETVEKİLİ ÜMİT YILMAZ'DAN HÜKUMETE ELEKTRİK FATURASINDA İNDİRİM ÇAĞRISI

 

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, TBMM Genel Kurulunda yaptığı açıklamada, ''Başta ALS hastaları olmak üzere tıbbi cihazlara bağlı olarak yaşamak zorunda olan hastaların elektrik faturalarında yaşanan artış, hastaları ve hasta yakınlarını zor durumda bırakmaktadır. Bu tür tıbbi cihazlar kullanan hastalarımızın elektrik faturalarında, alt limit olarak düşünülen 210 kilovatsaat uygulamasının kullandıkları cihazların elektrik tüketimi göz önünde bulundurularak yeniden değerlendirilmesi gerekmektedir. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığımızın Sağlık Bakanlığıyla imzalayacağı bir protokolle ALS, astım, KOAH ve benzeri hastalarımızın evlerinde cihaz kullananlara yönelik elektrik kullanım tutarının iyileştirilmesi, hastalarımızı ve hasta yakınlarını ziyadesiyle memnun edecektir.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Düzce Milletvekili, Ümit Yılmaz, vatandaşları, olumsuz etkileyen, elektrik faturası, iyileştirme, indirim çağrısı, Hükumete çağrı, hasta evleri, öncelik, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı