MHP'li Yönter'den Bahçeli'yi Hedef Alan Siyasetçiye Tepki
Haber Detayı
16 Mart 2022 - Çarşamba 12:50 Bu haber 2426 kez okundu
 
MHP'li Yönter'den Bahçeli'yi Hedef Alan Siyasetçiye Tepki
MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi hedef alan muhalif Milletvekilinin Türk yargısına emanet edileceği günlerin yakın olduğunu söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Yönter'den Bahçeli'yi Hedef Alan Siyasetçiye Tepki

Doktorların Türkiye'yi terk ettiğine dair söylemleriyle hain bir provokasyonun fitilini ateşlemeye çalışan Türk Tabipler Birliği'ne tepki gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'a cevap veren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, Türk ordusuna satılmış diyen Ali Mahir Başarır gibi Türk düşmanlarının Türk yargısına emanet edileceği günlerin yakın olduğunu söyledi.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ, TTB HAKKINDA NE DEDİ?

 

Doktorların Türkiye'yi terk ettiğine dair söylemleriyle hain bir provokasyonun fitilini ateşlemeye çalışan Türk Tabipler Birliği'ne tepki gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Koronavirüs salgınının şiddetlendiği dönemlerde Türkiye’nin sağlık kurumlarının başarılı çalışmalarını tartışmaya açarak vatandaşları korkuya sevkeden Türk Tabipleri Birliği’nin kara propagandalarını unutmadık. Hekimliğin itibarına menfur ideolojik saplantılarla zarar veren yüz karaları, şimdi de hekimlerin Türkiye'yi terk ettiğini söylüyor. Hekimlerimizin hiçbir yere gittiği veya gitmeyi düşündüğü yoktur. Eğer bu ülkeden gitmesi gereken birileri varsa, o da Türk Tabipleri Birliği’nin yönetimine çöreklenmiş bir avuç bölücü ve Türkiye karşıtıdır. Haydi buyursunlar, gidişleri olsun da dönüşleri olmasın.'' dedi.

 

CHP'Lİ ALİ MAHİR BAŞARIR, MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ HAKKINDA NE DEDİ?

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ''Bütün sağlık çalışanlarına söylüyorum. Öyle bir noktaya geldi ki sizi yurtdışına gitmeye zorluyorlar. Gitmeyin! Burada kalacaksınız! Beraber biz göndereceğiz!'' sözlerini sosyal medya hesabından paylaşarak, Türk Tabipler Birliği'ne tepki gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye cevap veren CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Cumhur İttifakı liderlerini hedef aldığı basın toplantısından sonra sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Devlet Bahçeli: Asıl o Doktorlar olmazsa; gidişin olur dönüşün olmaz! Sizi Türk hekimlerine emanet ediyorum.'' dedi.

 

MHP'Lİ İZZET ULVİ YÖNTER'DEN CHP'Lİ ALİ MAHİR BAŞARIR'A CEVAP

 

Türk Tabipler Birliği'ni 'Bölücü ve Türkiye karşıtı' olarak nitelendiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ayrıştırıcı bir dil kullandığını iddia eden CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın, geçmişte Türk Ordusu'na 'Satılmış' diye hakaret edişini hatırlatan MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Türk ordusuna satılmış diyen çürümüş mel’una bakın hele! Senin gibi Türkiye hasımlarının Türk yargısına emanet edileceği günler de gelecek… Girişin olsun da çıkışın olmasın.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İzzet Ulvi Yönter, muhalif milletvekili, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı