Mersin Ülkü Ocaklarından Cinayetin Perde Arkası
Haber Detayı
16 Mart 2022 - Çarşamba 14:54 Bu haber 14435 kez okundu
 
Mersin Ülkü Ocaklarından Cinayetin Perde Arkası
Mersin Ülkü Ocakları Başkanı Murat Sezer, Ülkü Ocakları mensubu Emrullah Kaplan'ın öldürülmesi olayının perde arkasını açıkladı.
ÜLKÜCÜ Haberi
Mersin Ülkü Ocaklarından Cinayetin Perde Arkası

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın katilden ve saldırıyı azmettirenlerden her türlü hesabın sorulacağını belirttiği Ülkü Ocakları mensubu Emrullah Kaplan'ın öldürülmesiyle ilgili olayın perde arkası hakkında bilgilendirmelerde bulunan Mersin Ülkü Ocakları Başkanı Murat Sezer, eski bir Ocak Başkanı tarafından öldürülen Emrullah Kaplan'ın öldürülmesiyle ilgili olayı yumşatmaya ve aklamaya çalışanlara tepki gösterdi.

 

ÜLKÜ OCAKLARI GENEL BAŞKANI YILDIRIM'DAN AÇIKLAMA

 

Emrullah Kaplan'ı öldüren katilden ve saldırıyı azmettirenlerden her türlü hesabın sorulacağını belirten Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ülkü Ocakları mensubu kıymetli Ülküdaşım Emrullah Kaplan Mersin’de uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmiştir. Bu alçak saldırıyı azmettirip destek olan tüm odaklardan hukuki süreci de yakından takip ederek her türlü hesabı en ağır şekilde soracağız. Ülküdaşımıza Allah’tan rahmet, ailesine ve camiamıza başsağlığı diliyorum.'' dedi.

 

MERSİN ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI MURAT SEZER'DEN AÇIKLAMA

 

Emrullah Kaplan'ın öldürülmesiyle ilgili olayın perde arkası hakkında bilgilendirmelerde bulunan Mersin Ülkü Ocakları Başkanı Murat Sezer, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bir ülküdaşımızın öldürülmesi teşkilatımızda derin bir üzüntüye sebep olmuştur. Yaşanan bir kavga ardından olay yerinden uzaklaşan kişiye arkasından silahla ateş ederek sırtından vurup öldüren kişinin eski bir ocak başkanı olması eline bulaşan ülkücü kanını temizlemeyecektir. Bazı haberlerde iddia edildiği şekilde bıçaklı bir saldırı ve yaralama olayı olmadığı halde, kamuoyunda cinayeti yumuşatmak için bazı kişiler tarafından yapılan algı çalışmaları ise tarafımızdan tepkiyle karşılanmıştır.'' dedi.

 

FETÖ'CÜ BİR HAİNİN TETİKÇİLİĞİNİ YAPAN KATİLİ AKLAMAYA ÇALIŞTILAR

 

Emrullah Kaplan'ın FETÖ’cü bir hainin Mersin'de tetikçiliğini yapan bir katil tarafından öldürüldüğüne dikkat çekerek, cinayeti işleyen katili aklamaya çalışanlara tepki gösteren Mersin Ülkü Ocakları Başkanı Murat Sezer, ''Konuyu buradan alarak üzerine vazife olmadığı halde bir katili savunan ve bu cinayeti bir şova dönüştürenler de ne derece büyük bir suça ortak olduklarını akıllarında bulundurmalıdırlar. Ortada Ülkücü bir gencin kanı ve sıkılan kurşunun hesabını verecek adi bir suçlu vardır. Herkesin bu konuları göz önünde bulundurarak yaptığı açıklama ve yorumlara dikkat etmesi gerekmektedir. FETÖ’cü bir hainin, Mersin'de tetikçiliğini yapan bir katili, kamuoyu nezdinde aklamak için yapılan akla ziyan açıklamalar ise akılla izahı mümkün olmayan bir durumdur. Vefat eden rahmetli ülküdaşımızın acısını derinden yaşadığımızı belirterek, bu konunun adli merciler nezdinde takipçisi olacağımızı bildiririz. Ülküdaşımıza Allah’tan rahmet ailesi sevenleri ve Milliyetçi Ülkücü Harekete başsağlığı dileriz.'' dedi.

 

Resim

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Mersin Ülkü Ocakları Başkanı, Murat Sezer, Ülkü Ocakları mensubu, Emrullah Kaplan, cinayetin, perde arkası, Ahmet Yiğit Yıldırım, silahlı saldırı, aklanamaz
Yorumlar
Haber Yazılımı