MHP'li Yalçın'dan Akşener'in Şaşkın Siyasetine Cevap
Haber Detayı
17 Mart 2022 - Perşembe 09:36 Bu haber 1685 kez okundu
 
MHP'li Yalçın'dan Akşener'in Şaşkın Siyasetine Cevap
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, iktidarı kötülemeye çalışırken şaşırıp rezil olan Meral Akşener hakkında açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Yalçın'dan Akşener'in Şaşkın Siyasetine Cevap

Tüm dünyanın ekonomik krizlerle boğuştuğunu görmezden gelip sadece Türkiye'de ekonomik sıkıntı yaşanıyormuş gibi algı oluşturmaya çalışırken, şaşkınlığından Müslüm Gürses ile Orhan Gencebay'ı bile karıştıran İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, Meral Akşener'in şaşkın ve rezil siyasetinin yere batması temennilerinde bulundu.

 

MERAL AKŞENER NE DEDİ?

 

TBMM Grup Toplantısında konuşurken Müslüm Gürses ile Orhan Gencebay'ı karıştıran İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ''Bir kesim varki onların sesi yeterince duyulmadı. Ev kadınlarının sesi duyurulmadı. İlçe ziyaretlerine devam ederken evleri de ziyaret ediyorum. Öyle şeyler dinliyor, öyle şeyler öğreniyor ve öyle şeylere şahit oluyorum ki bir süre sonra artık kalbim ağrıyor. Rahmetli Müslüm baba gibi diyorum ki batsın bu dünya.'' dedi.

 

MHP'Lİ SEMİH YALÇIN'DAN MERAL AKŞENER'E CEVAP

 

Sadece Türkiye'de ekonomik sıkıntı yaşanıyormuş gibi algı oluşturmaya çalışıp kadınlar üzerinden siyaset yapmaya kalkışan ve şarkısını örnek verdiği sanatçıyı bile karıştıran Meral Akşener'e cevap veren MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''İP Müdiresi Meral Akşener, Orhan Gencebay ile merhum Müslüm Gürses'i karıştırarak 'Müslüm baba gibi Batsın Bu Dünya diyorum.' ifadesini kullanmış. Türk milleti de diyor ki; Senin şaşkın ve rezil siyasetin yere batsın!'' dedi.

 

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın, iktidarı kötülemeye, çalışırken, şaşırıp rezil olan, siyasetçiye, Batsın bu dünya, rezil siyasetin batsın, açıklama, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı