MHP'li Yılmaz'dan Düzce Depremine Yönelik Açıklama
Haber Detayı
11 Kasım 2021 - Perşembe 18:19 Bu haber 2291 kez okundu
 
MHP'li Yılmaz'dan Düzce Depremine Yönelik Açıklama
MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Düzce Depremine yönelik TBMM Genel Kurulu'nda açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Yılmaz'dan Düzce Depremine Yönelik Açıklama

12 Kasım 1999 tarihinde Düzce'de meydana gelen depremin 22. yıl dönümü nedeniyle açıklamalarda bulunan MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, meydana geldiği günden bu yana 22 yıl geçmesine rağmen acısını yüreklerinde hissettikleri Düzce Depreminde devletin tüm imkanlarını seferber ederek yaraları sardığını söyledi.

 

DÜZCE DEPREMİNİ YÜREĞİMİZDE HALA HİSSEDİYORUZ

 

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, ''12 Kasım 1999 tarihinde yaşanan Düzce depreminin üzerinden yirmi iki yıl geçmiş olmasına rağmen acısı hâlâ yüreğimizde ilk günkü gibi durmaktadır. 7,2 şiddetinde yaşanan deprem sonucunda Düzce genelinde 710 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 644 bina, 16.660 konut, 3.850 iş yeri yıkılmış ve ağır hasar almıştır. Marmara depreminin seksen yedi gün sonrasında yaşanan deprem, o dönemde ilçe olan Düzce ve çevresinde ağır tahribata neden olmasına rağmen, devletimizin ve milletimizin el ele vermesi sonucunda enkazlar hızla kaldırılmış, insanlarımız devletimiz tarafından önce prefabrik konutlara ardından da bir bir buçuk yıl içerisinde tamamlanan kalıcı konutlara yerleştirilmiştir. 12 Kasım depreminin yıl dönümünde depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Düzce Milletvekili, Ümit Yılmaz, Düzce Depremi, yönelik, TBMM Genel Kurulu, yüreğimizde hala, hissedilen deprem, yaralar sarıldı, devlet yardımı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı