MHP'li Yıldız: Oyunu Bozup Gırtlağınızı Sıkmaya Az Kaldı
Haber Detayı
25 Kasım 2021 - Perşembe 11:03 Bu haber 2536 kez okundu
 
MHP'li Yıldız: Oyunu Bozup Gırtlağınızı Sıkmaya Az Kaldı
MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, onların oyunlarını bozmaya ve gırtlaklarını sıkmaya az kaldığını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Yıldız: Oyunu Bozup Gırtlağınızı Sıkmaya Az Kaldı

Bölgesinde küresel aktör olma yolunda hızla ilerleyen Türkiye'nin önünü kesmek ve Cumhur İttifakı'nı yıkmak için her yolu deneyen emperyalistlerin ve mandacıların aynı teknede yoğrulduklarına dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, Türkiye'nin mahvolması için her yolu denedikten sonra ekonomik kriz çıkarmaya çalışanların oyunlarını bozmaya ve gırtlaklarını sıkmaya az kaldığını söyledi.

 

ONLAR AYNI TEKNEDE YOĞRULMUŞ SAPKINLARDIR

 

Siyasi iktidarın gitmesi için her yolu mübah sayan stratejileri gereği Türkiye'nin mahvolmasına sevinecek kadar ileri gidenlerin aynı teknede yoğrulduğuna dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Doların yükselişine el ovuşturanlar, teröre ve bölücülere bel bağlayanlar, afetler karşısında zil takıp oynayanlar, Biden’dan ve Nato’dan medet umanlar, milli ve manevi degerlerimize savaş açanlar, Karabağ’da karalar bağlayanlar, aynı teknede yoğurulmuş sapkınlardır.'' dedi.

 

MANDACILARIN VE SAHİPLERİNİN GIRTLAĞINI SIKMAYA AZ KALDI

 

Bölgesinde küresel aktör olma yolunda hızla ilerleyen Türkiye'nin önünü kesmek için her yolu deneyen emperyalistlerin son olarak ekonomik kriz çıkarma oyununa başvurduğuna dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, ''Türk Devleti’ne karşı, terörü denediniz olmadı. Darbe kalkışmanız kafanızda patladı. Tehditleriniz sökmedi. Yalana, dolana sarılan işbirlikçileriniz yol alamadı. Kur savaşınız tutmadı. Ekonomide oynanan oyunu görüyoruz. Biz bu oyunu bozarız. İstihdamda, ihracatta, cari fazlada ve büyümede sonuçlar alındıkça ekonomik mandacılar kahrolacaktır. Gırtlağınızı sıkacağız az kaldı.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Feti Yıldız, onların, oyunlarını bozmaya, gırtlaklarını sıkmaya, az kaldı, dolar, biz bu oyunu bozarız, mandacılar, muhalifler, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı