MHP'li Avcı: Kısacağımız İmkanların Bedeli Ağır Olur
Haber Detayı
24 Kasım 2021 - Çarşamba 13:02 Bu haber 2612 kez okundu
 
MHP'li Avcı: Kısacağımız İmkanların Bedeli Ağır Olur
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, geleceğe yönelik kısılacak imkanların bedelinin çok ağır olacağını söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı: Kısacağımız İmkanların Bedeli Ağır Olur

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Türk Milletinin ve Devletinin bekasına yönelik hizmet eden Öğretmenlerin sorunlarının çözülmesi gerektiğini belirterek, Öğretmenlerden kısılacak her imkanın çok ağır bedeli olacağını söyledi.

 

ÖĞRETMENLERİMİZDEN KISACAĞIMIZ HER İMKANIN BEDELİ AĞIR OLUR

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmen unvanının verilmesi nedeniyle idrak edilen Öğretmenler Günü'nü onurla ve gururla kutladıklarını belirten  MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Öğretmenlik, topluma hizmet eden, ülkelerin geleceğine şekil veren çok kutsal bir meslektir. Atatürk’ün 'Milletleri kurtaran yalnız ve ancak öğretmenlerdir.' şeklindeki sözüyle bu önem en veciz haliyle tarihe geçmiştir. Ülkemizin sorunlarının temelinde her dönem mutlaka eğitim sisteminin izleri vardır. Eğitim kadrosunun sorunlarını da bundan ayrı düşünemeyiz. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin 'Geleceğimizden tasarruf edemeyeceğimize göre, geleceğimizi hazırlayan öğretmenlerimizden kısacağımız bir imkânın bedeli mutlaka ağır olacaktır' şeklindeki sözü, meseleye bakışımızı ortaya koymaktar." dedi.

 

ÖĞRETMENLERİN HAKKINI ÖDEMEMİZ MÜMKÜN DEĞİLDİR

 

Türk Milletinin ve Devletinin bekasına yönelik hizmet eden Öğretmenlerin vazgeçilmez oluşuna dikkat çeken MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Devletimizin ve milletimizin bekasının temininde vazgeçilmez olan öğretmenlerimiz başımızın tacıdır. Onlara haklarını ödememiz mümkün değildir. Bu anlamlı günü idrak ederken, tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyor, Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, tüm şehit öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum, ruhları şad olsun." dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, geleceğe yönelik, kısılacak imkanlar, bedeli ağır, olacaktır, 24 Kasım, Öğretmenler günü, kutlama mesajı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı