MHP'li Büyükataman'dan Davutoğlu'na Önemli Hatırlatma
Haber Detayı
24 Kasım 2021 - Çarşamba 14:31 Bu haber 2450 kez okundu
 
MHP'li Büyükataman'dan Davutoğlu'na Önemli Hatırlatma
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Erdoğan ve Bahçeli'yi hedef alıp Ak Partili milletvekillerini isyana davet eden Ahmet Davutoğlu'na hatırlatmalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Büyükataman'dan Davutoğlu'na Önemli Hatırlatma

Ak Parti'nin de bölünmesi için Ak Parti'li milletvekillerini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı isyana teşvik eden ve Erdoğan ve Bahçeli'nin kimlere hizmet ettiğinin araştırılmasını isteyen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na tepki gösteren MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Ahmet Davutoğlu'nun aslında kimlere hizmet ettiği hakkında hatırlatmalarda bulundu.

 

AHMET DAVUTOĞLU, ERDOĞAN VE BAHÇELİ HAKKINDA NE DEDİ?

 

Hükümetin düşük faiz politikası işine gelmeyen Küresel sermayenin önerdiği gibi, dolar yükselirken faizlerin arttırılmasını istediğinden dolayı, Cumhur İttifakı'na fitne sokmak için Ak Parti'li milletvekillerini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı isyana teşvik eden Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamalarda, ''Değerli Ak Partili Milletvekili kardeşlerim bu tablo karşısında daha ne kadar sessiz kalacaksınız? Ayağa Kalkın! Dilsiz Şeytan Olmayın. Erdoğan-Bahçeli iktidarının ülkeyi batırarak verdikleri iktidarda kalma savaşının ismi 'Ekonomik kurtuluş savaşı' değildir! Her açıklamaları ekonomiye atılan bir füze etkisi yapan bu cehalet lobisi artık milli güvenlik sorunudur. Kimler adına çalıştıkları araştırılmalıdır! Tüm siyasi parti liderlerini ve aziz milletimizi gerçek ekonomik Kurtuluş Savaşı başlatmaya çağırıyorum. Hemen Acil Seçim!'' dedi.

 

MHP'Lİ BÜYÜKATAMAN'DAN DAVUTOĞLU'NA ÇOK ÖNEMLİ HATIRLATMA

 

2001 krizi sonrasında küresel güçlerin iktidarı yıkmak için DSP'yi ikiye böldüğü gibi Ak Parti'nin de bölünmesi için Ak Parti'li milletvekillerini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı isyana teşvik etme hadsizliğine düşmesi yetmezmiş gibi, Erdoğan ve Bahçeli'nin kimlere hizmet ettiğinin araştırılmasını isteyen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun, kimlere hizmet ettiği hakkında hatırlatmalarda bulunan MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Davutoğlu, 'Başbakan olarak kalsaydın 15 Temmuz olmazdı.' değil mi? Yine 'Başbakan olarak kalsaydın ekonomik tetikçilerin bugün ekonomimizi hedef alan saldırıları yaşanmazdı.' değil mi? 'Evet' olan cevabının gerekçesi ise oldukça basit… Lafın tamamını söylemeye gerek var mı?'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreteri, İsmet Büyük ataman, Erdoğan ve Bahçeli, hedef alıp, Ak Parti, MHP, Milletvekili, isyana teşvik, eden siyasetçi, ayar verdi, hatırlatma
Yorumlar
Haber Yazılımı