MHP'li Yönter: Erdoğan ve Bahçeli Gününüzü Gösterecek
Haber Detayı
24 Kasım 2021 - Çarşamba 18:39 Bu haber 3010 kez okundu
 
MHP'li Yönter: Erdoğan ve Bahçeli Gününüzü Gösterecek
MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Erdoğan ve Bahçeli'nin hoplayıp kuduranların alayına gününü göstereceğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Yönter: Erdoğan ve Bahçeli Gününüzü Gösterecek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hediye ettiği Türk Dünyası Haritası'nın dış ülkelerde ve Türkiye'de yankı bulması konusunda değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, Türk Dünyası Haritası'nı hazmedemediklerinden dolayı hoplayıp kuduranların beyhude bir çaba içersinde olduğunu belirterek, Erdoğan ve Bahçeli'nin alayına gününü göstereceğini söyledi.

 

MHP LİDERİ BAHÇELİ'NİN TÜRK DÜNYASI HARİTASI GÜNDEM OLMAYA DEVAM EDİYOR

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hediye ettiği Türk Dünyası Haritası, Türk, Rus ve Yunan basınında manşetlere taşınınca, Kremlin Sözcüsü Dmitri Peskov, söz konusu harita hakkında resmi açıklama yapmak zorunda kaldı. Türkiye'deki Türk düşmanlığı yapanlar ise hazımsızlıklarını sosyal medya paylaşımlarında gösterdi.

 

Rusya'da yayın yapan Gazeta Ru haber sitesi, haritanın Rus coğrafyasını kapsamasını Ruslara verilen bir mesaj olarak algılandığını belirterek, Büyük bir imparatorluk yaratma fikrini içeren Türk Dünyası Haritası'nın Türk Hükümeti tarafından desteklenen Bozkurt lider olan Devlet Bahçeli tarafından yayınlanmasının ayrı bir önemi olduğunu yazdı.

 

Yunanistan'da yayın yapan Greek City Times haber sitesi, ''Trakya ve Kıbrıs'ı da içine alan Türk Dünyası Haritası ile kışkırtıcı fotoğraf'' başlığıyla yayınladığı haberde, Yunanlıların haritadan rahatsız olduğunu dile getirdi.

 

Rusya'nın devlet televizyonlarından birisinde, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin tasarladığı Türk Dünyası Haritası konusunda değerlendirmelerde bulunan Kremlin Sözcüsü Dmitri Peskov, söz konusu haritada belirtilen toprakların bir kısmının Rusya'ya ait olduğunu ve Türk siyasetçilerin Türk Birliği fikrini benimsediklerini ifade etmelerinin normal olduğunu belirtirken, haritada gösterilen Türk dünyasının merkezinde büyük bir kızıl yıldız olmayışından bahsederek rahatsızlığını dile getirdi.

 

MHP'Lİ YÖNTER: TÜRK DÜNYASI HARİTASINI TUTAN ELLER ALAYINA GÜNÜNÜ GÖSTERECEK

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hediye ettiği Türk Dünyası Haritası'nın dış ülkelerde ve Türkiye'de yankı bulması konusunda değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Lider Devlet Bahçeli; Türklüğün vicdanıdır, irfanıdır, iradesidir, yol başçısıdır, Turan ülküsünün sevdalısıdır... Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli, özel olarak tasarlayıp çizdirdiği Türk Dünyası Haritasını kamuoyuyla paylaştıktan sonra Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a hediye etmesi, Türkiye'de ve dünyada yankılandı. Hopluyorlarmış, devam etsinler! Gocunuyorlarmış, hatta kudursunlar. Ne yapsalar boş, göklerden gelen kaderin önüne geçemezler, Türk milletini yenemezler, Türkiye’ye diz çöktüremezler. Cumhur İttifakı İstikbalin Mimarıdır. Dünyaya Tek Bir Cevap Yeter. Bu harita var ya bu harita, bu haritayı tutan eller var ya eller alayına gününü gösterecek!'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İzzet Ulvi Yönter, Erdoğan ve Bahçeli, Türk Dünyası Haritası, hoplayanlar, kuduranlar, ne yapsa boş, gününü gösterecek, MHP, Ak Parti
Yorumlar
Haber Yazılımı