MHP'li Yıldız'dan Yerel Seçimlere Yönelik Çarpıcı Açıklama
Haber Detayı
02 Ocak 2024 - Salı 14:42 Bu haber 1549 kez okundu
 
MHP'li Yıldız'dan Yerel Seçimlere Yönelik Çarpıcı Açıklama
MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Yerel Seçimlere katılacak siyasi partilere yönelik dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Yıldız'dan Yerel Seçimlere Yönelik Çarpıcı Açıklama

Yüksek Seçim Kurulu'nun 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Yerel Seçimlere katılacak siyasi partileri açıklaması üzerine değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, Cumhur ittifakı dışında kalan oluşumların güç birliği yapacağını ve anket şirketlerinin yine algı operasyonu yapacağını hatırlattığı açıklamasında, 2023'te gösterilen başarının 2024'te tekrarlanacağını ve araştırma şirketlerinin bir kez daha boyunun ölçüsünü alacağını söyledi.

 

YÜKSEK SEÇİM KURULU YEREL SEÇİMLERE KATILACAK SİYASİ PARTİLERİ AÇIKLADI

 

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Yerel Seçimlere katılacak siyasi partilere yönelik bilgilendirmelerde bulunan Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener, Yerel Seçimlere, ''Adalet Birlik Partisi, Adalet Partisi, Adalet ve Kalkınma Partisi, Anadolu Birliği Partisi, Anavatan Partisi, Aydınlık Demokrasi Partisi, Bağımsız Türkiye Partisi, BBP, Büyük Türkiye Partisi, CHP, DEVA, DSP, DP, Emek Partisi, Gelecek, Genç Parti, Güç Birliği, Hak ve Özgürlükler, HAK-PAR, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi, Hüdapar, İyi Parti, Memleket Partisi, Millet Partisi, MHP, Milli Yol, Saadet Partisi, Sol Parti, TİP, TKH, TKP, Vatan Partisi, Yeniden Refah Partisi, Yenilik Partisi, Yeni Türkiye Partisi ve Zafer Partisi'' isimli siyasi partilerin katılacağını açıkladı.

 

MHP'Lİ FETİ YILDIZ'DAN YEREL SEÇİMLERE YÖNELİK DEĞERLENDİRME

 

Yerel Seçim süreci başladı. 31 Mart 2024'te yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri'ne girme yeterliliğine (298 sayılı kanun kapsamında), Türkiye Komünist Partisi, Türkiye Komünist Hareketi gibi toplam 36 siyasi partinin sahip olduğu YSK tarafından açıklandı.

 

Cumhur ittifakı dışında kalan bu oluşumların güç birliği yapacağı sır değil. Bölücüsü, bölgecisi, mezhebcisi, Komünisti, Sosyalisti, Solun her rengi bir arada olsa ne çıkar? Genel seçimlerde gösterilen başarı Mahalli idareler Seçiminde de tekrarlanarak demokrasimiz taçlandırılacaktır. İstanbul’un, Ankara’nın, İzmir’in Adana’nın, Antalya’nın, Mersin’in perişanlığına son verilecek, talandan mutlaka kurtarılacaktır. Herkes emin olsun….

 

Aziz İstanbul’a, kavgamızın, gençliğimizin şehrine bu yönetimi daha fazla taşıtmayacağız. Bakmayın siz belediyelerden geçinen medyanın dezenformasyonlarına, reklamlarına. Belediyeler ve medyanın çıkar ilişkisi derin tahlillere ihtiyaç duymayacak kadar açık. Az kaldı, Modern demokrasilerin vazgeçilmez operasyonel unsuru olan araştırma şirketleri boyunun ölçüsünü bir kez daha alacaktır.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Feti Yıldız, Yerel Seçim, Cumhur İttifakı, anketler, siyasi partiler
Yorumlar
Haber Yazılımı