MHP'li Kanlı: İblis ve Uşaklarının Tüm Tuzaklarını Bozacağız
Haber Detayı
31 Aralık 2023 - Pazar 12:51 Bu haber 3849 kez okundu
 
MHP'li Kanlı: İblis ve Uşaklarının Tüm Tuzaklarını Bozacağız
2023 yılının son gününde dilek ve temennilerde bulunan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, insanlığın zor bir süreçten geçtiği dönemde 21. yüzyılın Türk Asrı olma hedefinin önemine dikkat çekti.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Kanlı: İblis ve Uşaklarının Tüm Tuzaklarını Bozacağız

2023 yılının son gününde dilek ve temennilerde bulunan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, insanlığın zor bir süreçten geçtiği dönemde 21. yüzyılın Türk Asrı olma hedefinin önemine dikkat çekti.

 

BAŞKAN YUSUF KANLI'DAN YILIN SON GÜNÜNDE DİLEK VE TEMENNİLER

 

2023 yılının son gününde dilek ve temennilerde bulunan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ''İnsanlığın çekim merkezi ve Dünyanın en zorlu coğrafyası olan bölgemizde varlığını kabul ettiren ve sonsuza dek yaşayacak Türkiye Cumhuriyeti, küresel barış, huzur ve istikrar için hiç kuşkusuz büyük bir şanstır. Türkiye aynı zamanda Türk-İslam Dünyası için de büyük bir güvence anlamı taşımaktadır. Nice medeniyetler inşa etmiş, zalimlerin korkulu rüyası, adaletin timsali, tarihi şan ve şerefle dolu olan Türk Milleti de aynı şekilde yine bütün insanlık âlemi için vazgeçilmez bir değer ve güvencedir. Dünyanın en geniş topraklarında kurduğu devletlerde ve özerk bölgelerde yaşayan 300 milyon Türk, ‘Türk Asrı’nın heyecanı içindedir. Biz Büyük Türk Milletiyiz; kaderimiz ve kederimiz aynıdır, sevinçte ve tasada biriz, beraberiz. Urumçi, Keşmir, Astana, Karabağ, Tebriz, Ankara, Kerkük, Budapeşte, Bosna, Trablus, Kırım; Kudüs… Tüm soy ve gönül coğrafyamızda ortak atar kalbimiz.'' dedi.

 

21. YÜZYILIN TÜRK ASRI OLMASI HEDEFİNİN ÖNEMİ

 

İnsanlığın zor bir süreçten geçtiği dönemde 21. yüzyılın Türk Asrı olma hedefinin önemine dikkat çeken MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ''Şubat ayında meydana gelen asrın felaketi depremler nedeniyle Türk Milleti olarak büyük acılar yaşadık, aynı zamanda Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla idrak ettik. Acılarımızla, sevinçlerimizle 2023 yılını geride bırakırken, 2024’e ise yeni umutlarla adım atıyoruz. Dünyayı kan ve gözyaşına boğan İblis’in ve uşaklarının tüm tuzaklarını bozacağız. İhanet ve husumet kuşatmasına karşı asla yılmayacağız, yıkılmayacağız; birbirimize daha çok sarılıp daha iri, daha diri olacağız. Vatanımıza, bayrağımıza, ezanımıza, Atatürk’ümüze, tüm milli ve manevi değerlerimize sonuna kadar sahip çıkacağız. Felaket tellallarına ve fitnecilere kulak tıkayacağız. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ifadeleriyle gelecek Türk asrıdır, geleceğin gücü Türkiye’dir. Bu duygu ve düşüncelerle; yeni miladi yılın ülkemize, milletimize, Türk-İslam âlemine, tüm insanlığa hayırlı olmasını, Doğu Türkistan’da, Keşmir’de, Kırım’da, Gazze’de ve tüm gönül coğrafyamızda zulmün son bulmasını, akan kan ve gözyaşının dinmesini temenni ediyor, bütün hemşehrilerime sağlık, mutluluk ve esenlik dileklerimle selam ve saygılarımı sunuyorum.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Yusuf Kanlı, Türk Asrı, 2023 yılı, 2024 yılı, dilekler, temenniler
Yorumlar
Haber Yazılımı