MHP'li Feti Yıldız'dan Solak Medyanın Bülbüllerine Ayar
Haber Detayı
30 Aralık 2023 - Cumartesi 17:43 Bu haber 2061 kez okundu
 
MHP'li Feti Yıldız'dan Solak Medyanın Bülbüllerine Ayar
MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Amerikan emperyalizmine tek laf edemeyen Solak Medyanın Bülbüllerine fena çaktı.
MHP Haberi
MHP'li Feti Yıldız'dan Solak Medyanın Bülbüllerine Ayar

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Anayasa Mahkemesi kararlarına yönelik haklı eleştirilerini hedef alan bir yazıyı yayınlayan Evrensel gazetesine tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, Evrensel gazetesi yazarlarının hukuki tartışmaların merkezine oturan Anayasa Mahkemesi kararlarını tartışacak düzeyde olmadığını söyledi.

 

MHP'Lİ FETİ YILDIZ'DAN EVRENSEL GAZETESİNE TEPKİ

 

Kendisini sosyalizm davasının bir aracı olarak nitelendiren Evrensel isimli Marksist-Leninist gazete siyasal yorum adı altında Ülkücü-Milliyetçi Harekete karşı düşmanca tavrının dozunu gün geçtikçe arttırıyor. Dün, Siyasal Kürtçülük Solun bünyesinde faaliyet gösterirken, bugün Solun her rengi bölücü, bölgeci gruplara iltica etmiş durumda.

 

Şu gerçeği fikiri namusu olan herkes kabul ediyor. Kapitalizm önce Solu satın aldı. On yıllardan beri, Amerikan emperyalizmine karşı bunların ağzından bir cümle çıktığını duyan var mı?

 

Burada bir kez daha tekrarlıyorum, 17 Nisan 2024'de görevi sona erecek olan Sayın Zühtü Arslan Başkanlığındaki Anayasa Mahkemesi, Anayasayı esas yönünden inceleme yetkisinin olmadığını, Yasama işlemleri ile düzenleyici idari işlemler aleyhine doğrudan bireysel başvuru yapılamayacağı bilmesine rağmen, zaman zaman, bireysel başvuru yolu kapsamında dolaylı ya da örtülü norm denetimi yaparak hukuki tartışmaların merkezine oturuyor. Evrenselciler, bu konuları tartışacak düzeyde olmadığınız kurduğunuz her cümleden belli oluyor…

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Feti Yıldız, emperyalizm, kapitalizm, önce solu, satın aldı
Yorumlar
Haber Yazılımı