MHP'li Yıldırım: Yerel Seçimlerde Bir Tokat Daha Vurun
Haber Detayı
25 Eylül 2023 - Pazartesi 11:30 Bu haber 1026 kez okundu
 
MHP'li Yıldırım: Yerel Seçimlerde Bir Tokat Daha Vurun
MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, zelil duruma düşen muhalefete Yerel Seçimlerde bir ders daha verilmesini istedi.
- Haberi
MHP'li Yıldırım: Yerel Seçimlerde Bir Tokat Daha Vurun

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık'ın güven tazeleyerek yeniden seçildiği, Akarsu Park Düğün Salonu'nda düzenlenen MHP Aydın İl Teşkilatının 14. Olağan Kongresinde konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, Türkiye’ye layıkıyla hizmet edecek olan kadroların Cumhur Ittifakında olduğunu belirterek, zelil duruma düşen muhalefete Yerel Seçimlerde bir ders daha verilmesini istedi.

 

MHP'Lİ YAŞAR YILDIRIM'IN AYDIN İL KONGRESİNDE YAPTIĞI KONUŞMA

 

Doğu’nun sınır taşı, Erzurum’un Dadaşı, Aydın’ın zeybeği var, Eğilmez Türk’ün başı! Menteşe Bey’den Yıldırım Han’ın şehzadesi Ertuğrul Bey’e kadar, asırları Türk’ün hükümranlığında devirmiş Aydın’da, Türk’ün hükümranlığı üzerine and içenlere selam olsun. MHP Aydın İl teşkilatımızın 14.Olağan Kurulu’nda sizlerde olmaktan büyük bir bahtiyarlık duyuyorum. 

 

Bu salonda bir araya gelenlerin tek bir amacı vardır; rızayı ilahiyi kazanmak için milletine aşkla hizmet etmek. Milletimize hizmet etmek gayretimizin de gerekçeleri vardır. Birçok sayabiliriz burda, ama bizce en geçerli olanı nedir? Bu toprakları kanla, alın teriyle, çileyle bize yurt tutmuş dedelerimize olan vefa borcumuzu ödemek. Analarımız, yavrularının üstündeki örtüleri mühimmatlara sardılar, Bacılarımız, kağnıları süre süre Milli Ordu’ya cephane taşıdılar, Ninelerimiz, Mehmetçik’e çorap ördüler, un elediler, Kocamışlarımız, kümesindeki son yumurtayı, ağılındaki son koyunu Mustafa Kemal’in şanlı ordusuna teslim ettiler.

 

Niye yaptılar bunları, neden bu kadar zorluğa katlandılar? Çünkü dediler ki, evlatsız yaşarım, kolsuz, bacaksız, aşsız ekmeksiz yaşarım, ama istiklalsiz, ama vatansız yaşayamam. Malgaç Çayı’nda patlayan mermiler istiklalimize şahittir. Umurlu Dağları’ndaki barut kokusu, hürriyetimizin bedelidir. Nazilli Ovası’nda silah sesleri, bu topraklarda, esareti paramparça eden Bozkurtça çığlığımızdır. Bugün Cumhur İttifakı olarak, dedelerimizden, ninelerimizden devraldığımız bu emanetleri muhafaza etmenin, o emanetlerinin muhteva ettiği manayla geleceğimizi inşa ve ihya etmenin azmindeyiz, gayretindeyiz. Türkiye’nin tam bağımsızlık mücadelesi verdiği bir döneme şahitlik ediyoruz. 

 

Siyasal bağımsızlığımızın dayanağı ekonomik bağımsızlıktır. Bu yüzden ithalata dayalı sektörlerde YERLİ ve MİLLİ olmak zorunluluğu var diyoruz. Bu yüzden Karadeniz’den Akdeniz’e kadar kendi enerji ihtiyacımızı karşılamak için gemiler yürütüyoruz. Bu yüzden savunma sanayiinde dünyanın önde gelen ülkelerinden olmak için çabalıyoruz. Bu yüzden Türkiye kendi otomobilini üretti, kendi aşısını, üretti, kendi ilaçlarını üretiyor. Bunun anlamı şudur arkadaşlar, Türkiye, dünya pazarlarında her türlü tehdide, yıldırmaya rağmen tezgah açmıştır! Küresel derebeylerin taaruz etmesi bu yüzdendir. 

 

Türkiye’nin bu cesur, kararlı ve kudretli adımları atmasının dayanağını cumhurdur, Cumhur Ittifakı’dır! İnanç, kader ve şuur birlikteliği yapmış kitlelerin önünde hiçbir güç duramaz. Cumhur İttifakı’nı kuran güç; 15 Temmuz 2016 gecesi tankların önüne dikilen iradede saklıdır. Cumhur İttifakı’nı kuran güç; Libya’dan Karabağ’a Türk’ün adil ve müesses nizamını tesis eden vizyonda saklıdır. 15 Temmuz 2016’da vücut bulan ruh, Türkiye’nin 2053 ve 2071 ufkunda yol göstericimiz olmaktadır. 

 

Muhalefetin düştüğü zelil durum ortadadır. Masada gülerek pozlar verilirken, meğer altta birbirlerini tekmeliyorlarmış. Masanın çıkarttığı aday yüzde 2’lik partilerle protokol yapıyor, kimsenin haberi yok! Masada aday krizi yaşanıyor, iki belediye başkanını dahil edip ucube bir yöntemle kendilerince kriz aşılıyor. Noter masası olarak başlayıp kumar masası olarak devam eden 6’lı masanın paydaşları, bugün birbirlerini yerden yere vuracak şekilde çığırtkanlık yapmaktadır. Hiç bunlara memleket teslim edilir mi?

 

Türk ordusu, pkkya vurdukça tepki CHP’den geliyor. Türk donanması, Doğu Akdeniz’de Yunanistan’a karşı egemenlik haklarını kullansa, kınama CHP’den geliyor. Bugünkü CHP, kimden taraftır, kimin yanındadır, kiminle birliktedir? Cengaverliği, yiğitliği kadar merhametiyle de tüm dünyanın takdirini kazanmış, tüm mazlumlarının sevgisine mazhar olmuş, İslam’ın son ordusu, Türklüğün sarsılmaz kalesi olan Türk Silahlı Kuvvetleri’ne şerefsizce iftiralar atmak, kime mesajdır, kime yaranmaktır, kimin ekmeğine yağ sürmektir?

 

Kıymetli Aydınlı kardeşim diyorum ki; Yunan sirtakisiyle raks edenlere, Aydın’da Zeybeğin heybetiyle öyle bir tokat vurun ki bir daha cüret edip yerinden kalkamasın. Yürütme ve belediye arasındaki uyum, halkımıza hizmetin daha kolay, daha sağlıklı, daha çabuk ulaşması demektir. Belediye meclislerinden belediye başkanlıklarına kadar Cumhur İttifakı her yerde başarılı olacaktır. Bu ülkeye layıkıyla hizmet edecek olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Liderimiz Devlet Bahçeli Bey’in liderliğindeki kadrolardır. Türk’e düşman, Türkiye’ye yabancı olandan bu memlekete hayır gelmez. 2024’e Doğru Diyar Diyar Anadolu diyerek, her diyarı, her beldeyi muhakkak kazanacağız. Türk Milleti’ne layık olan hizmeti biz vereceğiz.

 

Resim

Resim

Bir 8 kişi ve şunu diyen bir yazı 'MİLLİYETCİ HAREKET PARTIS AYDIN İL BAŞKANLIĞI LAĞAN KONG 24 EYLÜL 2023 TÜRK VE TÜRKİYE YÜZYII' görseli olabilir

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Yaşar Yıldırım, MHP Aydın, İl Kongresi, Haluk Alıcık
Yorumlar
Haber Yazılımı