Sağlık Bakanı Koca: Coronavirüs Vaka Sayısı Azaldı
Haber Detayı
30 Mayıs 2020 - Cumartesi 21:19 Bu haber 2643 kez okundu
 
Sağlık Bakanı Koca: Coronavirüs Vaka Sayısı Azaldı
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, günlük coronavirüs vaka sayısındaki azalmayı gösteren sevindirici haberi açıkladı.
GÜNDEM Haberi
Sağlık Bakanı Koca: Coronavirüs Vaka Sayısı Azaldı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de yapılan toplam coronavirüs test sayısının 2 milyonu geçtiğini belirterek, son 24 saatte coronavirüs vaka sayısının binin altına düştüğünü açıklarken, yarın dışarıya çıkacak olan 65 yaş üstü vatandaşlarımıza maske takılması ve sosyal mesafenin korunması uyarısında bulundu.

 

CORONAVİRÜS VAKA SAYISI GÜNLÜK BİNİN ALTINA DÜŞTÜ

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Toplam test sayımız 2 milyonu geçti. Düne göre günlük test sayımız 3.000 arttı. Yeni vaka sayımız 1.000’in altında. Gelecek günler, el hijyenine özene; maske ve sosyal mesafe kuralının ikisine birlikte uymamıza bağlı. Daha sıkı tedbir, daha iyi sonuçtur.'' dedi.

 

65 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞLARA UYARI

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 65 yaş üstü vatandaşlara yaptığı uyarıda, ''65 yaş üstü büyüklerimiz için yarın büyük gün. 14.00-20.00 arası dışarıdalar. Evde kalmak, riskten korunmak için ne kadar önemliyse, dışarıda maske kullanmak ve sosyal mesafeyi korumak da o kadar önemli. Kırk yıllık dostlar arasında bile! Biraz daha sabredelim. Geçecek bugünler.'' dedi.

 

Resim

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, coronavirüs vaka sayısı, günlük coronavirüs tablosu, 65 yaş üstü vatandaşlar, Sağlık haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı