MHP'li Yıldırım'dan Bahçeli Düşmanlarının Özellikleri
Haber Detayı
25 Nisan 2021 - Pazar 15:46 Bu haber 2340 kez okundu
 
MHP'li Yıldırım'dan Bahçeli Düşmanlarının Özellikleri
MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Devlet Bahçeli düşmanlığında birleşenlerin ortak özelliklerini açıkladı.
MHP Haberi
MHP'li Yıldırım'dan Bahçeli Düşmanlarının Özellikleri

104 emekli amiralin bildirisini savunmaya başlayan eski Yargı mensuplarının, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alması üzerine değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, vesayet özlemleri ve pembe hülyaları  Devlet Bahçeli tarafından kabusa çevirilen birtakım eski apoletli ve cübbeli zevatın, Devlet Bahçeli düşmanlığında birleştiğini söyledi.

 

TÜRKİYE'NİN YABANCILARA BAĞIMLI OLMASINI İSTEYENLER DEVLET BAHÇELİ'YE MUHALEFET EDER

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Türkiye’nin lobilere, yabancı başkentlere bağımlı olmasında hayat bulanlar, Devlet Bahçeli’ye muhalefet etmekte de hayat bulurlar! Türk Milleti’nin moral değerlerinden rahatsız olanlar Devlet Bahçeli’den de rahatsızdır, Milli iradeye karşı olanlar Devlet Bahçeli’ye de karşıdır!'' dedi.

 

TÜRK'E DÜŞMAN OLANLAR DEVLET BAHÇELİ'YE DE DÜŞMANDIR

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, ''Türk’e düşman olan Devlet Bahçeli’ye de düşmandır! Türkiye’nin güçlenmesinden hazımsızlık duyanlar, Devlet Bahçeli’nin varlığından dehşete düşmektedir! Bu yüzden; Birtakım eski apoletli, cübbeli zevatın vesayet özlemlerini, pembe hülyalarını kabusa çevirende Devlet Bahçeli’dir!'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Yaşar Yıldırım, Devlet Bahçeli, düşmanlığı yapanlar, ortak özelliği, Türk Düşmanları, vesayetçi zihniyet, kabusa çevrilen
Yorumlar
Haber Yazılımı