MHP'li Avcı'dan Yargıtay Eski Başkanı Selçuk'a Tepki
Haber Detayı
25 Nisan 2021 - Pazar 21:10 Bu haber 3227 kez okundu
 
MHP'li Avcı'dan Yargıtay Eski Başkanı Selçuk'a Tepki
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi hedef alan Yargıtay eski Başkanı Sami Selçuk'a sert tepki gösterdi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı'dan Yargıtay Eski Başkanı Selçuk'a Tepki

104 emekli amiralin darbe niteliğindeki bildirisine en sert tepkiyi veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi hedef alan Yargıtay eski Başkanı Sami Selçuk'a tepki gösteren MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ömrünü Türk Milletine adayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye çemkirmeye çalışan Sami Selçuk'un 66 yıl hukuk içinde kalmasına rağmen adam olamadığını söyledi.

 

MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ SAMİ SELÇUK HAKKINDA NE DEMİŞTİ?

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, ''Yargıtay eski Başkanı Sami Selçuk’un, 4 Nisan darbe çağrısının mertçe kaleme alındığını bir gazete aracılığıyla açıklaması ise tam manasıyla namertliktir. Emekli amirallerin bildirisini anayasal hak gören, düşünce özgürlüğüyle izah eden cunta sevdalıları, demokrasi muhalifleri, neyin ön hazırlığıyla, hangi amaçların propaganda faaliyetleriyle tembihlenmişlerdir? Her puslu dönemde, yargıya yuvalanmış bir ucubenin ağzını açması, nifak saçması nereye kadar olağan karşılanacaktır? 2007 yılındaki Cumhurbaşkanı seçimini mimarı olduğu 367 düğümüyle krize sokan Kanadoğlu’ndan sonra şimdi de devreye beyni sulanmış Yargıtay eski Başkanı mı girmiştir?'' demişti.

 

YARGITAY ESKİ BAŞKANI SAMİ SELÇUK MHP LİDERİ BAHÇELİ'Yİ HEDEF ALDI

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmaya cevap veren Yargıtay eski Başkanı Sami Selçuk, ''Ben, fakülte dönemini de katarsanız, tam altmış altı yıldır hukukun içinde yaşıyorum. Kimse bana efendilik taslamasın. Gücü yetiyorsa bilimsel temelde kendisi ya da kendisini bilinçsizce alkışlayanlar arasında hukukçu varsa onları da yanına alarak benim söylediklerimi çürütsün. Namert, yani alçak, korkak, erdemsiz, beyni sulanmış, yani bunamış diyerek insanları aşağılamasın. Bana söven kişi, yeterince donanımı olmadığından olacak, sövgülerden medet uman, ucuz kahramanlarla sürekli gündemde olan biridir. Bu yüzden o kişi, benimle ilgili olarak da bu kez hekimliğe özenmiş; beyni sulanmış diyerek sınırlarını çok aşmıştır. Onlar, benim gözümde yalnızca bedenen vardırlar. Düşünce dünyamda yokturlar. Hukuk dünyamda ise hiç yokturlar.'' dedi.

 

MHP ADANA İL BAŞKANI BÜNYAMİN AVCI'DAN SAMİ SELÇUK'A SERT TEPKİ

 

Hukukçu kimliğini bir tarafa bırakıp siyaset yapmaya soyunarak içindeki kin, nefret ve intikam hislerini MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yönelik sözleriyle kusan Yargıtay eski Başkanı Sami Selçuk'a tepki gösteren MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Sami Selçuk efendi, ömrünü Türk Milletine adayan Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'ye çemkirmiş. Bu memleket; milleti hakir, kendisini otorite gören kitap yüklü merkeplerden çok çekti. 66 yıl hukukun içinde yaşamakla adam olunmuyor. 66 yıl daha gerek belki; ha gayret!'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, MHP Lideri, Devlet Bahçeli, hedef alanlara, sert tepki, 66 yıl daha okusan, adam olunmuyor, MHP, 104 emekli amiral, bildiri
Yorumlar
Haber Yazılımı