MHP'li Osmanağaoğlu: Mazimizi Kirletemezler
Haber Detayı
25 Nisan 2021 - Pazar 11:44 Bu haber 2238 kez okundu
 
MHP'li Osmanağaoğlu: Mazimizi Kirletemezler
MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu, Türk Milletinin mazisine yabancılaşmış atıkların iftiralarıyla ilk defa karşılaşmadığını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Osmanağaoğlu: Mazimizi Kirletemezler

1915 olaylarına yönelik soykırım açıklamalarına tepki gösteren MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Türk milletinin mazisine yabancılaşmış 'atıkların' iftiralarıyla ilk defa karşılaşmadığını belirterek, Mazisi kirli, bugünü kokuşmuş ve yarını çukur olanların soykırım açıklamasının kirli bir senaryonun parçası olduğunu söyledi. 

 

MAZİSİNE YABANCI OLANLARIN İFTİRALARIYLA İLK DEFA KARŞILAŞMADIK

 

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Türk milleti tarihin her safhasında devletiyle birlikte insanoğlunun umut kaynağı olmuş, mazisi gurur kaynaklarıyla dolu, milli değerleriyle yaşamayı ve yaşatmayı görev addetmiş büyük bir millettir. Geçmişinde en ufak bir 'soykırım' kırıntısı bulunmayan, insanlık suçu işleyen faillerle dahi 'insan' ölçüsünde mücadele eden feraset ve ahlak sahibi Türk milleti mazisine yabancılaşmış 'atıkların' iftiralarıyla ilk defa karşılaşmamaktadır!'' dedi.

 

SOYKIRIM İDDİALARI KİRLİ BİR SENARYONUN PARÇASIDIR

 

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu, ''Mazisi kirli, bugünü kokuşmuş, yarını ise çukur olan HDP adlı terör yuvasının kumandalı MYK'sının sözde 'Ermeni Soykırımı' ile ilgili yaptığı açıklama elbette kirli bir senaryonun parçası, sonu belli figüranlarının hezeyanından başka bir şey değildir. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin dediği gibi; 'Erciyes olmadan Ağrı Dağı mahzun, Allah-ü Ekber Dağları olmadan Toroslar yapayalnızdır!' Mazimiz berrak, atimiz aydınlık, ferasetimiz güçlüdür. Geçmişimizi kirletemeyecek, geleceğimizi karartamayacak, birliğimizi bozamayacaksınız!'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreter Yardımcısı, Tamer Osmanağaoğlu, mazisi kirli olanlar, geçmişimizi kirletemez, ilk defa, iftiralarla karşılaşmadık, MHP, Türk Milleti
Yorumlar
Haber Yazılımı