MHP İmamoğlu İlçe Başkanı Ağca'dan Sert Tepki
Haber Detayı
24 Nisan 2021 - Cumartesi 23:57 Bu haber 4261 kez okundu
 
MHP İmamoğlu İlçe Başkanı Ağca'dan Sert Tepki
MHP İmamoğlu İlçe Başkanı Savaş Ağca, Türk Milletinin Amerika'ya ve onların ağzıyla açıklama yapanlara, her zaman cevap vermeye muktedir olduğunu söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP İmamoğlu İlçe Başkanı Ağca'dan Sert Tepki

1915 olaylarına yönelik soykırım açıklaması yapan ABD Başkanı Joe Biden’e tepki gösteren MHP İmamoğlu İlçe Başkanı Savaş Ağca, Türk Milletini ve Devletini suçlayıcı açıklamalar yapan ABD Başkanı’nı kınadığını belirterek, Türk Milletinin Amerika ve türevlerine ümit bağlayıp onların ağzıyla açıklama yapan Türkiye'deki siyasetçilere de her zaman cevap vermeye muktedir olduğunu söyledi.

 

TÜRK MİLLETİNİ VE DEVLETİNİ SUÇLAYAN ABD ÖNCE KENDİ TARİHİNE BAKMALIDIR

 

MHP İmamoğlu İlçe Başkanı Savaş Ağca, yaptığı açıklamada, ''MHP İmamoğlu İlçe Teşkilatı olarak, sözde soykırım suçlamasını tümden reddederek, Türk Milletini ve Devletini suçlayıcı açıklamalar yapan ABD Başkanı’nı kınıyoruz. Türkiye'yi soykırım yapmakla suçlayan Amerika dönüp tarihine bakmalıdır. Tarihini bilmeyen bir başkanın, tarihi Şan ve Şeref dolu Yüce Türk Milletine dil uzatması şaklabanlıktır. Vietnam, Kamboçya, Kore, Afganistan, Irak ve Hiroşima'da soykırımı yapanın kendileri olduğunu bilmeli, Türkiye'ye karşı bu ithamlardan kaçınmalıdır.'' dedi.

 

TÜRK MİLLETİ ABD AĞZIYLA KONUŞANLARA MUTLAKA CEVABINI VERECEKTİR

 

MHP İmamoğlu İlçe Başkanı Savaş Ağca, ''Türk Milleti, Amerika ve türevlerine ümit bağlayıp onların ağzıyla açıklama yapan Türkiye'deki siyasetçilere geçmişte olduğu gibi günümüzde de gelecekte de gereken cevabı mutlaka verecektir. Oğuz Kağan'dan Atilla'ya, Ertuğrul Gazi'den Fatih Sultan Mehmet Han'a, Yavuz Sultan Selim'den Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e kadar uzanan Türklüğün asil kanı her zaman var olacaktır. Ne Mutlu Türk'üm Diyene.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İmamoğlu İlçe Başkanı, Savaş Ağca, Türk Milletinin, geçmişinde, soykırım yok, önce kendi, tarihinize bakınız, sert tepki, her zaman, cevap vermeye, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı