MHP Diyarbakır İl Başkanı Kayaalp'ten Spor Hamlesi
Haber Detayı
02 Temmuz 2020 - Perşembe 18:19 Bu haber 4536 kez okundu
 
MHP Diyarbakır İl Başkanı Kayaalp'ten Spor Hamlesi
MHP Diyarbakır il Başkanı Cihan Kayaalp, gençleri terörden uzak tutmak amacıyla spor hamlesi yapmaya devam ediyor.
MHP Haberi
MHP Diyarbakır İl Başkanı Kayaalp'ten Spor Hamlesi

Diyarbakırlı gençleri terörden uzak tutmak amacıyla daha önce amatör spor kulübü başkanlığı yapan MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, şimdi de Asurspor Voleybol Kulübü'nün başkanlığını üstlenerek hedefi doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor.

 

DİYARBAKIR'IN ARTIK TERÖRLE ANILMASINI İSTEMİYORUZ

 

MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, spor hamlesiyle ilgili yaptığı açıklamada, ''Güneydoğu Anadolu Bölgesi, 50 yıldır terörün oluşturduğu sıkıntılarla anılıyor. Bölgemizi bu kötü imajdan kurtarmak için faaliyetler yapıyoruz. Bölgede gençler arasında hızlı bir değişimi gözlemledik. Kurduğumuz amatör futbol kulübü dört yıldır faaliyetlerini sürdürüyor. Şimdi de Asurspor Voleybol Kulübü'nün başkanlığını üstlendik. On yılı geçen bir sürede Veleybol  1. Lig'de temsil edilmeyen Diyarbakır'ı, yaptığımız çalışmalarla 1. Lig'de temsil eder hale getirdik. Sportif ve sosyal faaliyetlerle, vatanını ve milletini seven bir nesil yetiştirmek istiyoruz. Siyasi çalışmalarımızdan farklı olan bu çalışmalarımızı Diyarbakır halkının sahip çıkmasını istiyoruz.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Diyarbakır il Başkanı Cihan Kayaalp, spor hamlesi, Cihan Kayaalp spor faaliyetleri, hızlı değişen gençlik, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı