MHP'li Aydın'dan Bahçeli'yi Hedef Alan Solaklara Tepki
Haber Detayı
20 Kasım 2021 - Cumartesi 17:00 Bu haber 3074 kez okundu
 
MHP'li Aydın'dan Bahçeli'yi Hedef Alan Solaklara Tepki
MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, Ulusalcılıktan terör seviciliğine evrilen solak medya temsilcilerinin HDP güzellemesi yapmaktan ruh sağlıklarını yitirdiğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Aydın'dan Bahçeli'yi Hedef Alan Solaklara Tepki

MHP'nin iktidar olan Ak Parti yerine muhalefetteki CHP'yi eleştirmesini hazmedemeyerek, Cumhur İttifakı'na fitne sokmak ve Ülkücüleri Liderinden soğutmak amacıyla, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye açık mektup yazan Sözcü Gazetesi Yazarı Emin Çölaşan'a tepki gösteren MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, Ulusalcılıktan terör seviciliğine evrilen solak medya temsilcilerinin HDP güzellemesi yapmaktan ruh sağlıklarını yitirdiğini belirterek, CHP'deki olumsuzlukları görmezden gelip sürekli olarak MHP ve Cumhur İttifakı'nı hedef alan Emin Çölaşan'ın fondaşçılığın gereğini iyi yaptığını söyledi.

 

TERÖR SEVİCİLİĞİ YAPMAKTAN RUH SAĞLIKLARINI YİTİRDİLER

 

Ulusalcılıktan terör seviciliğine evrilen solak medya temsilcilerinin HDP güzellemesi yapmaktan ruh sağlıklarını yitirdiğine dikkat çeken MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Sözcü Gazetesi Yazarı Emin Çölaşan alışkanlık haline getirdiği Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye açık mektup seromonisine bugün bir yenisini daha eklemiş. Partneri Yılmaz Özdil ile birlikte sürekli CHP, HDP güzellemesi yapmaktan iyice ruh sağlıklarını yitirdiler. Ruh sağlıklarının bozuk olması sadece onları değil maatteessüf bizi de alakadar eder oldu. Bakınız Solculuktan Vatan Hainliğine evrilmeleri üstüne üstlük fondaş medyadan beslenmeleri boşuna değil elbette. Fondaş medyanın belirlediği bir ajandaları karanlık yol haritaları mevcut, o da hiç şüphesiz milli olana düşmanlık, vatanın birliğini koruyanlara saldırganlık, güzeli çirkin, çirkini de güzel göstermeye yönelik iğrenç bir oyun oynuyorlar, satılık kalemlerinin hakkını veriyorlar. Bunu yaparken de ana hedefe MHP ve onun saygıdeğer Liderini koymaya tevessül ediyorlar, tabi bu ahmaklıklarının sebebi gözlerinin ve kalplerinin kararmış olması onlara göre Cumhur İttifakı bitsinde Ülkeye ne olursa olsundan geliyor.'' dedi.

 

CHP'DEKİ OLUMSUZLUKLARI YAZAMIYORSAN BUNDAN SONRA KÖŞENDE YEMEK TARİFİ YAP

 

MHP'nin iktidar olan Ak Parti yerine muhalefetteki CHP'yi eleştirmesini sorgulamaya çalışan Emin Çölaşan'a, CHP'deki olumsuzluklar yerine neden MHP'yi hedef aldığını soran MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, ''CHP’de taciz tecavüz konuları bitmezken, CHP’li belediyelerin rüşvet ayıplarını sağır sultan bile duymuşken, PKK ile kolkola bir CHP’ye sesleri çıkmayan bu tarifi zor ruh hastası Bay Çölaşan, köşe yazılarında yemek tarifi yazıları yazıp paylaşsa topluma daha faydalı olur. Tabi fondaş medya izin verirse. Bakın bayım sizin ufkunuz Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin vatan ve millet sevgisini anlamaya yetmez. Devletin birliğinin jeopolitik ve jeostratejik konumunun güçlendirilmesinin ne demek olduğunu anlayamazsınız. Anlamadığınızı zaten görüyor biliyoruz. Sözün kısası satılık kalemsiniz işinizi yapıyorsunuz biliyoruz.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul, İl Başkan Yardımcısı, Fatih Aydın, Ulusalcılık, terör seviciliği, evrilen, solak medya, ayar verdi, ruh sağlığı, yemek tarifi, güzelleme yapan, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı